Facebook Pixel
1.85 HA booster/hydra-plumping concentrate

1.85 HA booster/hydra-plumping concentrate

1.85 HA booster/hydra-plumping concentrate

Tiivistetty koostumus sisältää erittäin korkean pitoisuuden kolmea eri molekyylimuotoa olevaa hyaluronihappoa (mikro- makro- ja ristikkäinsidottu hyaluronihappo, 1.85 %).

86,00 €
SKU
SKU-2641
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Tiivistetty koostumus sisältää erittäin korkean pitoisuuden kolmea eri molekyylimuotoa olevaa hyaluronihappoa (mikro- makro- ja ristikkäinsidottu hyaluronihappo, 1.85 %). Tämän vuoksi sillä on välitön sekä pitkäaikainen kosteuttava ja täytelöittävä vaikutus ihoon. Ihanteellinen korjaamaan hienoja juonteita, kuivuutta sekä stressin ja väsymyksen merkkejä kasvoilla. Longevity Complex™ -aktiiviaineyhdistelmä toimii stressiä ja ikääntymistä kiihdyttäviä tekijöitä vastaan.

Lisätietoja
Hinta 86,00 €
Ihotyypit Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki /skin regimen/
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:1.85 HA booster/hydra-plumping concentrate
Arviosi

/käyttö
1 Levitä muutama tippa tuotetta puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin ja erityisesti kohtiin, joissa on näkyviä juonteita ja ryppyjä.
2 Jatka voiteen levityksellä.

/pro tip
Lämpimissä olosuhteissa tai silloin, kun iho rasvoittuu, voit korvata kosteusvoiteen seuraavasti:
Ota /skin regimen/ Microalgae Essence -hoitonestettä kaksi pumppausta kämmeniin ja sekoita siihen 1-2 tippaa 1.85 HA boosteria. Levitä kasvoille ja kaulalle. Tuloksena on mattapintainen ja pitkäaikaisesti kosteutettu iho.

Tuoksuton.

99.2 % ainesosista luonnollista alkuperää.