Facebook Pixel
10.0 tulsi booster /nourishing protective oil

10.0 tulsi booster /nourishing protective oil

10.0 tulsi booster /nourishing protective oil

10 % tulsi-pitoisuuteen konsentroitu kasvoöljy adaptogeenisillä ominaisuuksilla. Tulsi-yrttiä käytetään laajasti intialaisessa lääketieteessä, Ayurvedassa.

83,00 €
SKU
SKU-2642
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

10 % tulsi-pitoisuuteen konsentroitu kasvoöljy adaptogeenisillä ominaisuuksilla. Tulsi-yrttiä käytetään laajasti intialaisessa lääketieteessä, Ayurvedassa. Se lisää kehon vastustuskykyä stressiä vastaan, auttaa poistamaan myrkkyjä ja vähentää inflammaatiota.
Tulsi booster vahvistaa ja ravitsee ihoa, mikä tekee siitä ihanteellisen boosterin kuivalle ja erittäin kuivalle sekä ehtyneelle iholle. Sopii hyvin myös kylmiin olosuhteisiin ja iholle, joka on menettänyt kiinteyttään.
Silkkinen, “non-oily” koostumus.
Tuotteessa on mieltä tasapainottava ja elvyttävä vaikutus 100 % luonnollisen tuoksun ansiosta (katajan, kopaivan, ruusupuun ja setripuun eteeriset öljyt).
100 % ainesosista luonnollista alkuperää.

Lisätietoja
Hinta 83,00 €
Ihotyypit Kuiva iho
Tuotemerkki /skin regimen/
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:10.0 tulsi booster /nourishing protective oil
Arviosi

/käyttö
1 Levitä muutama tippa tuotetta puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin.
2 Jatka voiteen tai naamion levityksellä.

/pro tip
Levitä muutama tippa 10.0 tulsi boosteria kasvoille ennen niiden puhdistamista, jos iho on erittäin kuiva. Puhdista kasvot tämän jälkeen normaalisti.