Facebook Pixel
Aloe Vera Palasaippua

Aloe Vera Palasaippua

Aloe Vera Palasaippua

Hellävarainen Aloe Veraa sisältävä palasaippua kasvoille ja vartalolle.

4,35 €
SKU
SKU-4705
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Hellävarainen Aloe Veraa sisältävä palasaippua kasvoille ja vartalolle. Pelkistetty koostumus sisältää tarkoin valittuja raaka-aineita, kuten luomulaatuista Aloe Veraa. Käy äärimmäisen hyvin herkkäihoisille ja kuivaihoisille, mutta sopii käytännössä kaikille ihotyypeille. Ei hajusteita, tuoksuton.

Friendly Soap -palasaippuat valmistetaan Englannissa käsityönä käyttämällä perinteistä kylmäpuristusmenetelmää. Prosessin hienous piilee siinä, että sivutuotteita ei synny ja jokaisen erän raaka-aineet voi valita tarkkaan erikseen. Käsin tekemällä olemme ystävällisiä luonnon monimuotoisuutta kohtaan. Palasaippua on edullinen, koska pakkaus- ja kuljetuskustannukset ovat pienet ja niiden valmistukseen käytetään vain vähän raaka-aineita. Palasaippua ei tarvitse säilöntäaineita koska siinä ei ole vettä. Palasaippua on itseasiassa tiiviste. Miksi ostaisitkaan vettä kun sitä tulee hanasta.

Friendly soap -palasaippuat valmistetaan ilman palmuöljyä, säilöntäaineita ja vaahdotusaineita. Uskomme, että SLS (sodium lauryl sulfate) tai parabeenien käytölle ei ole tarvetta – joten emme käytä niitä!

Friendly Soap on rekisteröitynyt sekä Vegan Societiin että Cruelty Free Internationaliin!


Lisätietoja
Hinta 4,35 €
Ihotyypit Herkkä iho, Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Friendly Soap
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aloe Vera Palasaippua
Arviosi

INCI: Sodium olivate, Sodium cocoate, Aqua, Butyrospermum parkii butter, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice