Facebook Pixel
Alto Matte Powder Poskipuna

Alto Matte Powder Poskipuna

Alto Matte Powder Poskipuna

Moderni, tyylikäs muotoilu ilman kuivumista, paakkuuntumista, tai rajoja.

Alkaen 34,00 €
SKU
SKU-4818

Moderni, tyylikäs muotoilu ilman kuivumista, paakkuuntumista, tai rajoja. Mattaposkipuna tuo iholle hienovaraisen häivähdyksen väriä. Tekee terveen ilmeen varastamatta huomiota silmä- tai huulimeikiltä.

Hellävarainen, kiilloton mattaposkipuna henkilöille, jotka ovat herkkiä titaanidioksidille.

Sävyopas:

SOFT PLUM: vegaani - ei sisällä titaanidioksidia. Sävy sopii parhaiten vaaleille ihonsävyille. Kevyt, kiilloton sävy korostamaan poskipäitä. Hienovarainen, hienostunut ja kaunis sävy. Sävyn aikaisempi nimi Matte Fraiche / Mauve.

SUNSET PINK: vegaani - ei sisällä titaanidioksidia. Eloisa, mutta hillitty sävy ei sisällä kimalteita ja se sopii täydellisesti tummemmille ihoille. Sävyn aikaisempi nimi Matte Tres Chaud / Warm Red.

NUDE APRICOT: vegaani - ei sisällä titaanidioksidia. Persikkainen sävy, jossa on häivähdys vaaleanpunaista – sävy sopii myös kevyiden varjostusten tekoon. Monipuolinen, kiilloton mattasävy, joka sopii monille eri ihonsävyille vaaleasta päivettyneeseen. Sävyn aikaisempi nimi Matte Summer

NOTORIOUSLY NUDE: Täydellisen tasapainoinen sävy hienovaraiseen varjostukseen. Sävyssä yhdistyvät viileät ja lämpimät sävyt.
INCI: MICA. +/-: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77947, CI 77742, CI 77007.
Käyttö: Korostaaksesi poskipäitäsi levitä tuotetta poskien korkeimpiin kohtiin Air Blender Brush -siveltimellä. Jos haluat lisätä hieman valoisuutta meikkiisi ilman titaanidioksidia, suosittelemme lisäämään LUMIERE Radiance Boosting Powder -korostuspuuteriamme meikin päälle.

Lisätietoja
Tuotemerkki Hynt Beauty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Alto Matte Powder Poskipuna
Arviosi