Facebook Pixel
Auringonkukkaöljy Puhdistusöljy 150 ML

Auringonkukkaöljy Puhdistusöljy 150 ML

Auringonkukkaöljy Puhdistusöljy 150 ML

Marja Entrich Auringonkukkaöljy on ihonpuhdistukseen tehty puhdistusöljy.

35,60 €
SKU
SKU-395-1
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Marja Entrich Auringonkukkaöljy on ihonpuhdistukseen tehty puhdistusöljy. Erityisen hyvin kuivalle iholle sopiva tuote on myös mainio kaksivaiheiseen puhdistukseen liottamaan meikkiä. 

Puhdistusöljy on hellävarainen ja vesiliukoinen, eli se ei jätä öljyistä tunnetta iholle. Tuote poistaa vahvankin meikin nopeasti riisumatta ihon omaa suojakerrosta. Tuotteeseen valittu auringonkukkaöljy sisältää A-ja E-vitamiineja, jotka ovat ihon suosikkivitamiinit. Ne lisäävät pintaverenkiertoa ja täten elinvoimaisuutta ihossasi. 

Marja Entrichin tuotteet ovat täysin kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuotteilla on ECOCERT-sertifikaatti sekä avainlippu.

Lisätietoja
Hinta 35,60 €
Ihotyypit Herkkä iho, Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Marja Entrich
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Auringonkukkaöljy Puhdistusöljy 150 ML
Arviosi

Hiero öljyä kasvoilla ja kaulalla kevyesti pyörivin liikkein 2-3 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä. Jos haluat, voit puhdistaa ihon sen jälkeen toisella puhdistustuotteella, kuten Marja Entrichin Puhdistusmaidolla tai jollain muulla valikoimastamme löytyvällä puhdistustuotteella! 

Helianthus Annuus(Sunflower)Seed Oil, Isopropyl Palmiate, Polysorbate 85, Sorbitan Oleate, Parfum, Tocopherol