Facebook Pixel
Avokadoöljy 15 ml

Avokadoöljy 15 ml

Avokadoöljy 15 ml

34,20 €
SKU
SKU-405-1
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Marja Entrich Avokadoöljy. Upea, ravinteikas öljy iholle. Marja Entrichin öljyt on valmistettu tarkan prosessin mukaan, jonka ansiosta öljyt ovat uskomattoman kepeän tuntuisia ja ne imeytyvät todella tehokkaasti. Tuote on huiman riittoisa, pari tippaa riittää kasvoille täysin! 

Kokonaisista avokadoista puristettava öljy on todella ravinteikas; se sisältää 17 hivenainetta, 13 mineraalia sekä A-, E- ja D-vitamiinia. A-vitamiini on yksi ihonhoidon rakastetuimmista raaka-aineista tasapainottaen talintuotantoa ja vahvistaen ihoa. Se on myös hyvä anti-age raaka-aine.
Kauneusvitamiinina tunnettu E-vitamiini on ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava ja se pehmentää ihoa. Ravintolisänä usein käytettävää D-vitamiinia kutsutaan usein rakennusvitamiiniksi, koska se aktivoi ihosolujen uudistumista.

Tuote vahvistaa ihoa, eli se sopii myös hyvin helposti ärtyvälle iholle sekä couperosalle. Avokadoöljy auttaa myös häivyttämään maksaläiskiä ja ennaltaehkäisemään uusien pigmenttihäiriöiden syntymistä.
Ihanteellinen suoja iholle myös talven viimaan ja pakkasiin. Se sopii myös erinomaisesti huulille ja ripsille - miksei myös kynsinauhoille!

Käyttöohje: Käytä päivittäin kasvoille ja kaulalle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ennen kosteusvoidetta.

Marja Entrichin tuotteet ovat täysin kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuotteilla on ECOCERT-sertifikaatti sekä avainlippu.

INCI: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Parfum, Tocopherol

Lisätietoja
Hinta 34,20 €
Ihotyypit Herkkä iho, Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Marja Entrich
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Avokadoöljy 15 ml
Arviosi