Facebook Pixel
Ayurveda Pitta Starter Kit – Pitta aloituspakkaus

Ayurveda Pitta Starter Kit – Pitta aloituspakkaus

Ayurveda Pitta Starter Kit – Pitta aloituspakkaus

Pitta aloituspakkaus tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden tutustua Rasasaran herkän ja sekaihon kasvojenhoitotuotteisiin ja ayurvediseen kauneudenhoitorituaaliin.

89,90 €
SKU
SKU-48-1
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Pitta aloituspakkaus tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden tutustua Rasasaran herkän ja sekaihon kasvojenhoitotuotteisiin ja ayurvediseen kauneudenhoitorituaaliin. Pakkaus sisältää kaikki tuotteet, joita tarvitset kasvojesi päivittäiseen puhdistamiseen, hoitamiseen ja kosteuttamiseen. Rasasaran pitta hoitosarja on suunniteltu rauhoittamaan pittan herkkää ihoa ja tasapainottamaan rasvoittuvasta t-alueesta kärsivää sekaihoa. Pitta tuotteiden raaka-aineet ovat sekä ihoa että kehoa viilentäviä, rauhoittavia ja hoitavia. Jos ihosi on epätasapainossa ja kärsit aknesta, rosaceasta, couperosasta tai kuumoittavasta ekseemasta, suosittelemme tilaamaan Pitta erittäin herkän ihon aloituspakkauksen.

Lue lisää Ayurvedasta ihonhoidossa ja hyvinvoinnissa TÄÄLTÄ!


Vinkki: Aloituspaketti on oiva lahja joko itsellesi tai ayurvedisesta ihonhoidosta kiinnostuneelle ystävällesi.

Muutosta janoava Pitta on luonteeltaan voimakas ja kuuma. Pittan keho on usein keskikokoinen ja lihaksikas - keho voi olla myös altis painovaihteluille. Pitta kärsii usein tulehduksellisista ongelmista, kuten ihottumista sekä kehon inflammaatiosta joka voi näkyä esimerkiksi ongelmina suolistossa ja hormoneissa. Pitta on päämäärätietoinen ja temperamenttinen ja siksi se kaipaakin vastapainokseen viilennystä. 

Pakkaus sisältää:

30g Pitta Face Cleansing Bar: Hellävarainen ja rauhoittava kasvosaippua herkälle ja/tai sekaiholle.
Viilentävä ja tasapainottava öljyjen ja yrttien seos.
Sisältää ruusupuuta • santelipuuta • vaaleanpunaista savea. 100 % luonnollinen ja vegaaninen. Käsityönä tehty Australiassa

35g Pitta Herbal Face Exfoliant / Mask. Kuoriva kasvonaamio herkälle ja/tai sekaiholle. Monitoimituote kasvojen pesuun, kuorintaan ja naamioksi. Sisältää vaaleanpunaista savea • ruusun terälehtiä • jasmiinia. 100 % luonnollinen ja vegaaninen. Käsityönä tehty Australiassa

60ml Pitta Hydrating Mist. Viilentävä ja kosteuttava kasvovesi herkälle ja/tai sekaiholle. Tasapainottaa ja rauhoittaa pittalle tyypillisiä iho-oireita, kuten tulehduksia, punoitusta nokkosihottumaa, rosaceaa ja poltetta. Sisältää ruusuvettä • jasmiinia • kuukiveä. 100 % luonnollinen ja vegaaninen. Käsityönä tehty Australiassa. Tuorekosmetiikkaa.


30ml Pitta Face Nourishing Oil Viilentävä ja kosteuttava kasvoöljy herkälle ja/tai sekaiholle. Tasapainottaa ja rauhoittaa pittan ihoa, joka on alttiina tulehduksille, ruusufinnille, auringonpolttamille, öljyiselle t-alueelle ja aknelle. Sisältää ruusua • santelipuuta • mantelia. 100 % luonnollinen ja vegaaninen. Käsityönä tehty Australiassa. Tuorekosmetiikkaa.

 

Lisätietoja
Hinta 89,90 €
Tuotemerkki Rasasara
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ayurveda Pitta Starter Kit – Pitta aloituspakkaus
Arviosi

Ainesosat:

Rasasara Pitta Face Cleansing Bar – Pitta kasvosaippua

Til* (sesamum Indicum Linn), Jojoba* (Simmondsia Chinesnsis), Palm** (elaeis guinnesis) & coconut (cocos nucifera) oils, Saffron strands (crocus sativus), Essential Oils – Geranium (pelargonium graveolens),
Rosewood (aniba rosadora), Pink Clay (french arglitz) & Sandalwood (santalum album) powders, purified water


Rasasara Pitta Hydrating Mist – Pitta kasvovesi
Rose (Rosa) Water*, Purified Water, Jasmine (Jasminum) Essential Oil, Moonstone Gemstone Extract, Grapefruit Seed (Citrus x paradisi) Extract, Almond (Prunus dulcis) Based Solubiliser.


Rasasara Pitta Face Nourishing Oil – Pitta kasvoöljy
Apricot Kernel (Prunus armeniaca)*,Almond (Prunus dulcis)* & Jojoba (Simmondsia chinensis)* Oils, Rose Maroc (Rosa centifolia), Saffron (Crocus sativus) Strands, Sandalwood (Santalum album)* Essential Oils.


Rasasara Pitta Exfoliant & Mask – Pitta kasvonaamio- ja kuorintajauhe
Almond Meal (Prunus dulcis), Pink Clay (French) & Brown Rice (Oryza sativa) Flour*, Shatavari (Asparagus racemosus) & Rose (Rosa centifolia) Petal Powders, Jasmine (Jasminum) Essential Oil.
*Certified Organic