Facebook Pixel
Blemish Clearing Solutions Kit

Blemish Clearing Solutions Kit

Blemish Clearing Solutions Kit

Kätevä matkapakkaus, joka sisältää kaikki tarvitsemasi tuotteet rasvaisen, epäpuhtaan ja sekaihon ihonhoitoon.

51,00 €
SKU
834893004995
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Kätevä matkapakkaus, joka sisältää kaikki tarvitsemasi tuotteet rasvaisen, epäpuhtaan ja sekaihon ihonhoitoon. Tuotteet vähentävät epäpuhtauksia ja hoitavat aknea. Kosteuttaa, rauhoittaa ja palauttaa ihon luonnollista kosteustasapainoa. Ihosta tulee kiinteämpi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Matkapakkaus sisältää puhdistusaineen, kuorintavoiteen, seerumin ja kosteusvoiteen. Ihanteellinen matkalle mukaan tai lahjaksi!

Blemish Clearing Cleanser Puhdistusaine syväpuhdistaa ihoa ja vähentää ihon epäpuhtauksia. Ihoa kosteuttavat ja rauhoittavat leväuute sekä luomu aloe vera.

Green Apple Blemish Clearing Peel Kuorintavoide korjaa, hoitaa ja tasoittaa ihoa. Kiinteyttää ihoa ja kirkastaa ihon sävyä. Nuorentavat aloe vera, vitamiinit ja antioksidantit saavat aikaan tasaisen ja toimivan yhdistelmän.

Blemish Clearing Serum Puhdistava Seerumi vähentää ihon epäpuhtauksia puhdistamalla ihohuokosia. Hoitaa aknea sekä kirkastaa ihon sävyä. Kätevän pipettipullon ansiosta helppo annostella.

Oil Free Moisturizer Kosteusvoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Palauttaa ja edistää ihon luonnollista kosteustasapainoa ravitsevien ainesosien ansiosta.

Tuotteet ovat ihanteellisia erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle sekä epäpuhtaalle iholle.

Lisätietoja
Hinta 51,00 €
Ihotyypit Rasvoittuva iho, Sekaiho
Tuotemerkki Juice Beauty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Blemish Clearing Solutions Kit
Arviosi