Blogi

MAYN - IT'S ABOUT A MOMENT!

MAYN - IT'S ABOUT A MOMENT!

Suurin osa elämästämme kuluu arjen pyörteissä. Pienet ilot ja kauniit hetket arjessamme tekevät elämästämme monin verroin nautittavampaa! Kotimainen lifestylebrändi Mayn tuo suomalaisten arkeen kauniita käyttöesineitä. Tuotteita jotka helpottavat arkea, kestävät aikaa, ovat kauniita ja monikäyttöisiä. Yksinkertaisia ja pieniä asioita, jotka tuovat arkisiin askareihin ripauksen luksusta! Tuotteet kauniine mietteineen herättävät ajatuksia ja inspiroivat käyttäjiään. Esim. säilytyskorijärjestelmälle löytyy aina uusia oivalluksia ja käyttötarkoituksia!

AYURVEDA IHONHOIDOSSA

AYURVEDA IHONHOIDOSSA

Oletko Pitta, Kapha vai Vata? Yli 5000 vuotta vanha lääkinnällinen perinne, Ayurveda, on holistinen ennaltaehkäisyyn ja vaivoihin käytetty metodi. Perinteen mukaan kehot voidaan jakaa kolmeen tyyppiin, Pittaan, Kaphaan ja Vataan. Nämä tyypit muodostuvat ayurvedan mukaan elementeistä maa, ilma, tuli, vesi ja eetteri. Näistä muodostuu jokaisen oma dosha, sanskriitiksi दोषःdoṣa. Ayurvedan mukaan jokaisen dosha pysyy samana koko elämän ja se määrittää paljon elämästämme: esimerkiksi mielen ja kehon reaktiot elämäntilanteisiin ja kehon toiminnan ja sairaudet. Hoitamalla kehoa sen ayurvedisen tyypin mukaan tuodaan kehoon tasapainoa joka tuo jokaisen parhaat puolet esiin ja ihminen on terve ja hyvinvoiva - ja iho voi hyvin. 

JALKOJEN HYVINVOINNISTA || VOL 1.

JALKOJEN HYVINVOINNISTA || VOL 1.

Kärsitkö kivusta jalkapohjassa? Sattuuko kantapäähän? Jalkavaivat ovat yleisiä erityisesti ihmisillä, jotka seisovat päivittäin tai juoksevat paljon. Myös ylipainosta kärsivillä jalat rasittuvat herkästi, samoin kuin jalkaterän asentovirheet voivat herkistää esimerkiksi kantapääkivulle. Ongelmat ovat kuitenkin ratkaistavissa geelituotteilla! Varpaille ja jalkaterän muille herkille alueille suunnitellut geelituotteet ovat kengässä huomaamattomia ja super miellyttäviä paljaallekin jalalle. 

KOTI PUHTAAKSI LUONNOLLISESTI

KOTI PUHTAAKSI LUONNOLLISESTI

Ympäristöstöasioista puhutaan enemmän kuin koskaan. Moni miettii keinoja, joilla voisi itse vaikuttaa - joku valitsee vegaaniuden, joku joukkoliikenteen. Kaikilla meillä on rutiinimme arjessa ja myös näitä rutiineja voi muuttaa ympäristöystävällisemmäksi helposti. Tässä blogipostauksessa tartutaankin yhteen tälläiseen asiaan: siivoamiseen! 

Siivoustuotteet ovat usein lähellä meitä: tekstiileissä ja hengitysilmassa. Moni kaipaakin hellävaraisempia tuotteita kodin puhtaanapitoon, jotka ovat biohajoavia ja hellempiä esimerkiksi hengitysteille. Onneksi nykyään vaihtoehtoja on reippaasti ja jokaiselle löytyy oma suosikki!

E NATURE - LUONNOLLISTA KOSMETIIKKAA KOREASTA

E NATURE - LUONNOLLISTA KOSMETIIKKAA KOREASTA

E Nature - eli Everyones Nature - yhdistää korealaisen kosmetiikan ja luonnollisuuden - lopputuloksena on laadukkaat tuotteet kauniissa pakkauksissa. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, eläinperäisiä ainesosia tai synteettisiä hajusteita ja ne ovat täysin cruelty free.

UUTTA! HAMAM-KYLPYTAKIT

UUTTA! HAMAM-KYLPYTAKIT

Hamam-trendi ei ota loppuakseen

Supertrendikkäät hamam-pyyhkeet ovat tulleet suomalaisiin koteihin jäädäkseen. Nämä ihanan kevyet ja ilmavat pyyhkeet eivät ala haista, ja menevät suuresta koostaan huolimatta erittäin pieneen tilaan. Nyt on vuorossa hamam-ilmiön seuraava aste, nimittäin hamam-kylpytakit.

OSTA TYÖTÄ SUOMEEN 7.12. - HENKILÖKUNNAN SUOSIKIT

Kotimaisten kauppiaiden ja tuotteiden tukeminen on Stoorlan keskiössä; tarkoituksemme on rakentaa Suomeen toimiva netissä toimiva kauppapaikka niin, että kotimaiset toimijat pysyvät mukana kaupan digitaalisessa murroksessa ja suomalaiset kuluttajat saavat kotimaisen vaihtoehdon ulkomaiden jäteille.

JOULULAHJA ELÄMÄSI NAISELLE

Joulu lähestyy kovaa vauhtia; alle kuukauden päästä vietetään jouluaattoa ja lahjat jaetaan lähimmäisille.

SYKSYN PARAS IHONHOITOSTRATEGIA

SYKSYN PARAS IHONHOITOSTRATEGIA

Syksy on saapunut ja monella se tarkoittaa muutoksia ihossa - iho tuntuu kuivemmalta, sameammalta, kiristelevältä ja joskus jopa ärtyy näpyille tai ihottumalle asti. Stoorlan tiimin kosmetologi Ella antaa teille parhaat vinkit syysihonhoitoon sekä video - että tekstimuodossa! Keräsimme 5+1 syksin ihonhoitoon, jotka kannattaakin ottaa käyttöön heti.

SYKSYN MUST TUOTTEET

SYKSYN MUST TUOTTEET

Stoorlan tiimi keräsi syksyn tärkeimmät tärpit kaikista kategorioista. Tsekkaa tiimin suosikkituotteet tästä postauksesta!

PIDÄ KARVAKAVERI TURVASSA

Items 1 to 10 of 21 total

Sivu