Blogi

Inspiraatiota sisustukseen materiaaleilla

Tilaa uutiskirje

Voi-iho - kesän ihotrendi

Voi-iho - kesän ihotrendi

Los Angelesista lähtöisin oleva meikkitrendi luodaan hyvällä ihonhoitopohjalla ja huolellisella kerrostamisella.

Vastauksia Curly Girl-kysymyksiin - haastattelussa Curly Girl Suomi-ryhmän ylläpitäjät!

Vastauksia Curly Girl-kysymyksiin

Pääsimme haastattelemaan Curly Girl Suomi-ryhmän ylläpitäjiä metodista ja tuomaan teille parhaat vinkit metodin toteuttamiseen!

Curly Girl metodin sanasto

Curly Girl metodin sanasto

Tyhjää täynnä olevat kaupan hyllyt, hehkuttavat somepostaukset - jopa uutisissa kerrotaan uudesta supersuosion saaneesta hiustenhoitometodista. Curly Girl Method on todellakin rantautunut Suomeen!

MAYN - IT'S ABOUT A MOMENT!

MAYN - IT'S ABOUT A MOMENT!

Suurin osa elämästämme kuluu arjen pyörteissä. Pienet ilot ja kauniit hetket arjessamme tekevät elämästämme monin verroin nautittavampaa! Kotimainen lifestylebrändi Mayn tuo suomalaisten arkeen kauniita käyttöesineitä. Tuotteita jotka helpottavat arkea, kestävät aikaa, ovat kauniita ja monikäyttöisiä. Yksinkertaisia ja pieniä asioita, jotka tuovat arkisiin askareihin ripauksen luksusta! Tuotteet kauniine mietteineen herättävät ajatuksia ja inspiroivat käyttäjiään. Esim. säilytyskorijärjestelmälle löytyy aina uusia oivalluksia ja käyttötarkoituksia!

AYURVEDA IHONHOIDOSSA

AYURVEDA IHONHOIDOSSA

Oletko Pitta, Kapha vai Vata? Yli 5000 vuotta vanha lääkinnällinen perinne, Ayurveda, on holistinen ennaltaehkäisyyn ja vaivoihin käytetty metodi. Perinteen mukaan kehot voidaan jakaa kolmeen tyyppiin, Pittaan, Kaphaan ja Vataan. Nämä tyypit muodostuvat ayurvedan mukaan elementeistä maa, ilma, tuli, vesi ja eetteri. Näistä muodostuu jokaisen oma dosha, sanskriitiksi दोषःdoṣa. Ayurvedan mukaan jokaisen dosha pysyy samana koko elämän ja se määrittää paljon elämästämme: esimerkiksi mielen ja kehon reaktiot elämäntilanteisiin ja kehon toiminnan ja sairaudet. Hoitamalla kehoa sen ayurvedisen tyypin mukaan tuodaan kehoon tasapainoa joka tuo jokaisen parhaat puolet esiin ja ihminen on terve ja hyvinvoiva - ja iho voi hyvin. 

JALKOJEN HYVINVOINNISTA || VOL 1.

JALKOJEN HYVINVOINNISTA || VOL 1.

Kärsitkö kivusta jalkapohjassa? Sattuuko kantapäähän? Jalkavaivat ovat yleisiä erityisesti ihmisillä, jotka seisovat päivittäin tai juoksevat paljon. Myös ylipainosta kärsivillä jalat rasittuvat herkästi, samoin kuin jalkaterän asentovirheet voivat herkistää esimerkiksi kantapääkivulle. Ongelmat ovat kuitenkin ratkaistavissa geelituotteilla! Varpaille ja jalkaterän muille herkille alueille suunnitellut geelituotteet ovat kengässä huomaamattomia ja super miellyttäviä paljaallekin jalalle. 

KOTI PUHTAAKSI LUONNOLLISESTI

KOTI PUHTAAKSI LUONNOLLISESTI

Ympäristöstöasioista puhutaan enemmän kuin koskaan. Moni miettii keinoja, joilla voisi itse vaikuttaa - joku valitsee vegaaniuden, joku joukkoliikenteen. Kaikilla meillä on rutiinimme arjessa ja myös näitä rutiineja voi muuttaa ympäristöystävällisemmäksi helposti. Tässä blogipostauksessa tartutaankin yhteen tälläiseen asiaan: siivoamiseen! 

Siivoustuotteet ovat usein lähellä meitä: tekstiileissä ja hengitysilmassa. Moni kaipaakin hellävaraisempia tuotteita kodin puhtaanapitoon, jotka ovat biohajoavia ja hellempiä esimerkiksi hengitysteille. Onneksi nykyään vaihtoehtoja on reippaasti ja jokaiselle löytyy oma suosikki!

E NATURE - LUONNOLLISTA KOSMETIIKKAA KOREASTA

E NATURE - LUONNOLLISTA KOSMETIIKKAA KOREASTA

E Nature - eli Everyones Nature - yhdistää korealaisen kosmetiikan ja luonnollisuuden - lopputuloksena on laadukkaat tuotteet kauniissa pakkauksissa. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, eläinperäisiä ainesosia tai synteettisiä hajusteita ja ne ovat täysin cruelty free.

UUTTA! HAMAM-KYLPYTAKIT

UUTTA! HAMAM-KYLPYTAKIT

Hamam-trendi ei ota loppuakseen

Supertrendikkäät hamam-pyyhkeet ovat tulleet suomalaisiin koteihin jäädäkseen. Nämä ihanan kevyet ja ilmavat pyyhkeet eivät ala haista, ja menevät suuresta koostaan huolimatta erittäin pieneen tilaan. Nyt on vuorossa hamam-ilmiön seuraava aste, nimittäin hamam-kylpytakit.

Items 1 to 10 of 25 total

Sivu