E NATURE - LUONNOLLISTA KOSMETIIKKAA KOREASTA

kosmetiikka, luomu, luonnonkosmetiikka, rentoutuminen, rauha
E NATURE - LUONNOLLISTA KOSMETIIKKAA KOREASTA
9. tammikuuta 2019

E NATURE - LUONNOLLISTA KOSMETIIKKAA KOREASTA

Stoorlaan on saapunut uusi, herkullinen tuotemerkki korealaisen kosmetiikan valikoimaan. 

E Nature

E Nature - eli Everyones Nature - yhdistää korealaisen kosmetiikan ja luonnollisuuden - lopputuloksena on laadukkaat tuotteet kauniissa pakkauksissa. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, eläinperäisiä ainesosia tai synteettisiä hajusteita ja ne ovat täysin cruelty free.

KUVA

Merkin tuotteet kehitellään hellävaraisiksi iholle ja luonnolle. Tärkeä luontosuhde otetaan huomioon myös tuotteiden pakkauksissa. Pakkauksen materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja niiden printtaamiseen käytetään luomusoijaöljystä valmistettua mustetta. 

KUVA

Löydät valikoimastamme kaksi merkin rakastettua seerumia. 

Birch Juice Hydro Serumon erittäin kosteuttava seerumi, joka sisältää huikeat 69% koivumahlaa. Koivumahla ravitsee ja kosteuttaa ihoa äärimmäisen tehokkaasti ja sitä kutsutaankin elämän vedeksi. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille tuomaan lisäkosteutta.

Cicaherb™ Restore Serum on ravinteikas, kosteuttava ja korjaava seerumi erittäin kuivalle iholle. Tuote sopii hyvin myös herkälle tai ärtyneelle iholle. Vaikuttavana aineena on rohtosammakonputki, jolla on pitkä historia aasialaisessa lääketieteessä parantavana yrttinä. Tehokas rauhoittavuus sopii myös mainiosti couperosa-iholle.

Tuotekehittely on tuotemerkille erittäin tärkeä asia ja merkillä onkin jo 27 vuotta tutkimusta takanaan. 

Tilaa E Naturen tuotteet TÄÄLTÄ.

0 Kommenttia