UUTTA! HAMAM-KYLPYTAKIT

kylpytakit, hyvinvointi, rentoutuminen
UUTTA! HAMAM-KYLPYTAKIT
7. tammikuuta 2019

UUTTA! HAMAM-KYLPYTAKIT

Hamam-trendi ei ota loppuakseen

Supertrendikkäät hamam-pyyhkeet ovat tulleet suomalaisiin koteihin jäädäkseen. Nämä ihanan kevyet ja ilmavat pyyhkeet eivät ala haista, ja menevät suuresta koostaan huolimatta erittäin pieneen tilaan. Nyt on vuorossa hamam-ilmiön seuraava aste, nimittäin hamam-kylpytakit.


100% puuvillasta valmistetut kylpytakit ovat perinteistä kylpytakkia kevyempiä, ja ne myös kuivuvat nopeammin. Ilmavuudestaan huolimatta ne lämmittävät mukavasti, ja sopivat hyvin myös talviseen Suomeen. Mikäs sen ihanampaa kuin kääriytyä saunan jälkeen hamam-kylpytakkiin ja istahtaa takan ääreen lämmittelemään. Parhaimmillaan hamam-kylpytakki on kuitenkin kesällä, kun perinteinen frotee-kylpytakki tuntuu liian hiostavalta. Tyylikkäässä kylpytakissa kelpaa viettää lämmintä kesäiltaa vaikkapa mökillä.


Kylpytakkia löytyy useammassa värissä, kuten suomalaiseen makuun sopiva harmaa, tai ihana ruusu vaaleanpunaista rakastavalle. Onesize/L-kokoinen takki sopii useimmille vartalotyypeille, perheen pisimpiä tai pienimpiä lukuun ottamatta. Vyötäisille sidottava kangasvyö pitää kylpytakin hyvin kiinni.


Hamam-tuotteet valmistetaan Turkissa, jossa puuvillan kudonnalla on tuhansien vuosien perinne. Kylpytakkien ja pyyhkeiden valmistajia ovat pääasiassa pieniä perheyrityksiä Turkin maaseudulla. Tuotteet valitaan ja testataan tarkasti, ja valikoimaan pääsevät vain parasta laatua olevat tuotteet.


Jos hamam-pyyhe on vielä testaamatta, kannattaa valikoimaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Jos pyyhkeet ovat jo löytäneet paikan kylpyhuoneestasi, on aika ottaa testiin hamam-kylpytakki. Osta itselle, äidille, mummolle ja muille. 

Tilaa omasi TÄÄLTÄ!

0 Kommenttia