JALKOJEN HYVINVOINNISTA || VOL 1.

jalat, hyvinvointi, rentoutuminen
JALKOJEN HYVINVOINNISTA || VOL 1.
30. tammikuuta 2019

JALKOJEN HYVINVOINNISTA || VOL 1.

Kärsitkö kivusta jalkapohjassa? Sattuuko kantapäähän? Jalkavaivat ovat yleisiä erityisesti ihmisillä, jotka seisovat päivittäin tai juoksevat paljon. Myös ylipainosta kärsivillä jalat rasittuvat herkästi, samoin kuin jalkaterän asentovirheet voivat herkistää esimerkiksi kantapääkivulle. Ongelmat ovat kuitenkin ratkaistavissa geelituotteilla! Varpaille ja jalkaterän muille herkille alueille suunnitellut geelituotteet ovat kengässä huomaamattomia ja super miellyttäviä paljaallekin jalalle. 


Kantapääkivun syy on yleisimmin jalkapohjan jännekalvon rappeuma, eli plantaarifaskiitti, jonka helpottamiseen voi kantapään alla käyttää pehmennystyynyä, kuten esimerkiksi meidän valikoimaamme tullutta Pedag Ultra Heel kantapääkuppia, joka on tarkoitettu nimenomaan kipeille kantapäille. Ultra Heel kantakupin kahden eri geelin yhdistelmä auttaa erityisen hyvin kantapään kiputiloissa, jos jaloilla on liikaa rasitusta ja luupiikki vaivaa. Se parantaa samalla kengän istuvuutta ja tukee jalkaa ja kantapäätä paremmin kuin sisäkorko.

Pedag-tuotteista löydät apua jalkapohjan kipuun, sekä tukea ja mukavuutta jaloille, joita väärän kokoiset kengät, korkokengät, loukkaantumiset tai synnynnäiset virheasennot saattavat aiheuttaa. Kipu voi tuntua polvissa, lonkissa ja selässä ja tällöin jalkaa tukevat muotopohjallisetoikaisevat tukirangan asentoa ja poistavat särkyä koko kehosta. 

Lisäksi apua löytyy muunmuassa varpaiden hankaumiinpäkiöihin kohdistuvaan kipuun, ja jopa sukkien liukumisen estoon!
Suosittelemme ehdottomasti perehtymään tuotteisiin lisää - jalat kannattelevat meitä jokaisen päivän läpi ja niistä on tärkeää huolehtia! Pedag tuotteet löydät täältä.

0 Kommenttia