KOTI PUHTAAKSI LUONNOLLISESTI

puhtaus, koti
KOTI PUHTAAKSI LUONNOLLISESTI
16. tammikuuta 2019

KOTI PUHTAAKSI LUONNOLLISESTI

Ympäristöstöasioista puhutaan enemmän kuin koskaan. Moni miettii keinoja, joilla voisi itse vaikuttaa - joku valitsee vegaaniuden, joku joukkoliikenteen. Kaikilla meillä on rutiinimme arjessa ja myös näitä rutiineja voi muuttaa ympäristöystävällisemmäksi helposti. Tässä blogipostauksessa tartutaankin yhteen tälläiseen asiaan: siivoamiseen! 

Siivoustuotteet ovat usein lähellä meitä: tekstiileissä ja hengitysilmassa. Moni kaipaakin hellävaraisempia tuotteita kodin puhtaanapitoon, jotka ovat biohajoavia ja hellempiä esimerkiksi hengitysteille. Onneksi nykyään vaihtoehtoja on reippaasti ja jokaiselle löytyy oma suosikki!

Pyykkäys:

Kuvassa: Naturette Pyykkietikka Vanilla BeanNaturette Pyykkipulveri Mandariini-AppelsiiniPurenn Nestemäinen Pyykinpesuaine HajusteetonPurenn Huuhteluaine Laventeli & Aloe Vera

Pyykkäyksestä on helppo lähteä liikenteeseen: tuotteita ja vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun: on pesupulveria, pesunestettä, huuhteluainetta ja pyykkietikkaa. Moni haluaa myös valita biohajoavan vaihtoehdon vesistöjen takia. Netti on täynnä reseptejä kotitekoisiin seoksiin, mutta suosittelemme aina käyttämään ostettua versiota, jotta et vahingoita laitteita tai tekstiileitä. Tiesitkö esimerkiksi, että sitruunaöljy voi vahingoittaa pyykkikonetta? Luotettavien merkkien pykkietikoissa ja muissa tuotteissa on otettu tämäkin asia huomioon ja määrät säännöstelty niin, ettei niistä ole vahinkoa.

Yleispuhdistus

Pintojen puhdistus onnistuu helposti siivoussuihkeiden avulla. Nämä tuotteet käyvät kaikille yleisimmille pinnoille ja pölyt ja pienet tahrat pyyhkiintyvät helposti. Naturetten siivoussuihketuoksuu raikkaalta metsältä ja Purennin Yleispuhdistussuihkeessa yhdistyy omena ja tyrni. 

Lattiat puhdistuvat helposti Purennin lattianpesuaineilla. Merkiltä löytyy erilaiset tuotteet erilaisille lattioille ja erikoistuote lemmikkikoteihin. Lemmikit eivät pysty käsittelemään kaikkia raaka-aineita, jotka ovat ihmisille turvallisia ja tuote onkin suunniteltu tätä ajatellen. Puulattialle suunniteltu tuote on laventelinen.

Erikoistuotteet

Vessa, kylpyhuone ja keittiö voivat kaivata tujumpia tuotteita, jotka löydät Purennilta. Kalkinpoistajairroittaa kalkkijäämät hanoista, seinistä ja laatoista. WC raikastuu helposti sitruksen tuoksuisella WC-puhdistustuotteella. Tahranpoistoaine puhdistaa tahrat tekstiileistä, kuten matoista ja verhoista!

0 Kommenttia