Inspiraatiota sisustukseen materiaaleilla

Inspiraatiota sisustukseen materiaaleilla
2. kesäkuuta 2019
Stoorla

Inspiraatiota sisustukseen!

Erilaiset materiaalit

Puu

OHTO Nordic Home: Luoto-penkki neutral

Erittäin kaunis ja laadukas, kotimaisesta sertifioidusta koivuvanerista valmistettu LUOTO - penkki sopii ilman keskitukea upeasti eteiseen, kukkapöydäksi, sängynpäätyyn, tai vaikka olohuoneeseen. Keskituella LUOTO - penkki sopii edellä mainittujen lisäksi myös satunnaiseen istumiskäyttöön esimerkiksi kenkiä jalkaan laittaessa. Tuotetta ei suositella jokapäiväiseen raskaampaan käyttöön.

Ruoko Desing: Vanikka-tarjoiluvati

RUOKO Designin Vanikka-tarjoiluvati soveltuu mainiosti kattaukseen, tarjoiluun, säilytykseen tai vaikkapa aamiaistarjottimeksi kahdelle ruisleivälle. Vanha suomen puhekielen sana vanikka tarkoittaa pula-ajan näkkileipää - sellaista erittäin rukiista ja kovaa, jota vain suomalaiset lotat osasivat valmistaa. Eväshetki oli silloin päivän paras hetki ja sitä se on myös nyt, ripaus kiireettömyyttä arjen keskelle!

Magisso Element 1 pöytä, jadekivi

Magisso: Element No.1 Table Pöytä sävy: jadekivi

Magisso Element No.1 Table Pöytä on yhdistelmä klassista suomalaista muotoilua, modernilla ja käytännöllisellä twistillä. Pöydässä on tyylikäs kahva, jolla se on kätevä siirtää paikasta toiseen. Piristävä yksityiskohta kotisi sisustukseen! Pöydän kokoaminen on helppoa ja nopeaa. Se koostuu kolmesta osasta, ja kokoamiseen ei tarvitse työkaluja. Saatavilla 5 värivaihtoehtoa.

Kivi

Marmori on yksi suosituimmista pintamateriaaleista, jota käytetään esimerkiksi keittiön pinnoissa, sohvapöydissä, kelloissa ja vaikka tarjottimissa.

marmori seinäkello

Holmen: Eden Seinäkello Marmoria, Valkoinen 30x6 cm

Kori/rottinki

Kori ja rottinki tuovat sisustukseen kivan maanläheisen mutta modernin vivahteen. Sisustuselementtinä korin voi tuoda esille esimerkiksi lampun muodossa, hedelmäkorina tai vaikka päiväpeiton säilytyskorina.

rottinki lamppu kattovalaisin

Finvalo: Melody

Finvalon Melody-bambuvalaisin on muodikas luonnonmateriaaleista valmistettu valaisin. Musta kangasjohto. Valoteho 1xE27. Halkaisija 40cm, korkeus 250cm.

Tunnelmallinen valaistus

Valon luomiseksi sisätiloihin on viime vuosina käytetty paljon eri sävyjä, sekä valaisimia ja tänä vuonna valon kanssa saa leikitellä oikein kunnolla! Erittäin suosittua valaisimissa on myös erilaisten materiaalien käyttö: esimerkiksi köydet ja metallit tuovat kivaa tunnelmaa sisustukseen.

ripustettava koristevalaisinStar: Shape ripustettava koriste, 37 cm x 37 cm

Shape on esimerkiksi ikkunavalaisimeksi sopiva ripustettava koriste E27-lamppukannalla. Täydennä mieleiselläsi koristeellisella valonlähteellä (max 40W, valonlähde ei sisälly pakkaukseen). Koriste sopii sisäkäyttöön.

pallovalosarja valkoinen

Cotton Ball Lights: Valkoinen 20-palloa Pallovalosarja

Cotton Ball Valkoinen sisustusvalosarja, jossa on 20 palloa. Sarjassa on luonnonvalkoisen sävyisiä palloja. Pallot on valmistettu lankapunoksesta. Koristepallosarjan kokonaispituus on 5,28 m ja pallojen väli on noin 20 cm. Yhden pallon halkaisija 6 cm. Johto on kirkkaan värinen. Johdossa kätevä katkaisija, josta valot saa päälle ja pois. Pallojen sisällä LED-lamput. Sisäkäyttöön, toimii verkkovirralla.

köysivalaisin

Finvalo: Köysivalaisin

Finvalon muodikas köysivalaisin on 8 metriä pitkä, köydessä 50 kpl led-polttimoita.

Piensisustus

Piensisustuksella saadaan tylsästäkin huoneesta vivahteikas ja helposti tuotua huoneeseen erilaisia värimaailmoja.

luklabel mystic juliste

LuKLabel: Mystic juliste

pöllöjuliste lapinkettu

Lapinkettu: Hugo-juliste

Lapinkettu Hugo - juliste on mustekynien ja vesivärien sekoitus, aiheena komea lapinpöllö. Hugo nimi juontuu pöllön mystisestä ja hieman karvoja nostattavasta äänestä, jonka voi kuulla metsiköstä iltaisin pimeän laskeutuessa.

sagaform loop kynttilänjalka

Sagaform: Loop kynttilänjalka

Sagaformin koristeellinen Loop-kynttilänjalka kullanvärisestä metallista. Suuriin pidikkeisiin mahtuu pöytäkynttilät. Elegantti muoto ja väri luovat ylellisen tunnelman.

Puhdistus tyylikkäästi

Kannattaa kiinnittää huomiota myös kodin puhdistusaineiden ulkonäköön, ottaa ne ulos kaapista ja laittaa pöydälle näkyviin!

mayn keittiösuihke musta suihkepullo

MAYN: Keittiösuihke, mustikka

Mayn Keittiösuihke Mustikka on valmistettu biohajoavista ainesosista Suomessa. Herkullinen mustikan tuoksuinen keittiösuihke.

musta keittiöharja musta astiaharja

MAYN: Astiaharja, syntettinen

Mayn Synteettisen Astiaharjan runko on valmistettu kierrätys-/ylijäämämateriaalista, ja harjas on pehmeää polyesteria.

author

Stoorla

LIITTYVÄT ARTIKKELIT

0 Kommenttia