MAYN - IT'S ABOUT A MOMENT!

blogi, stoorla
MAYN - IT'S ABOUT A MOMENT!
11. helmikuuta 2019

MAYN - IT'S ABOUT A MOMENT!

Suurin osa elämästämme kuluu arjen pyörteissä. Pienet ilot ja kauniit hetket arjessamme tekevät elämästämme monin verroin nautittavampaa! Kotimainen lifestylebrändi Mayn tuo suomalaisten arkeen kauniita käyttöesineitä. Tuotteita jotka helpottavat arkea, kestävät aikaa, ovat kauniita ja monikäyttöisiä. Yksinkertaisia ja pieniä asioita, jotka tuovat arkisiin askareihin ripauksen luksusta! Tuotteet kauniine mietteineen herättävät ajatuksia ja inspiroivat käyttäjiään. Esim. säilytyskorijärjestelmälle löytyy aina uusia oivalluksia ja käyttötarkoituksia!

Design tuotteissa on suomalaista ja myös valmistuksessa suosimme suomalaista työtä. Niin puhdistus- kuin kosmetiikkatuotteiden tuoksuvat ovat yksilöllisiä, hyvin aitoja, luonnonläheisiä ja valmistettu vain meidän käyttöömme.

Ensimmäinen tuote, musta kierrätysmateriaalista valmistettu tiskiharja luonnonharjaksilla, on edelleen yksi Maynin suosituimmista tuotteista. Tiskiharjan ympärille on rakentunut kokonainen tiskisetti keittiöön. Tiskiharja sai kaverikseen tyylikkäät mustat pullot tiskiainetta ja keittiösuihketta, sekä keittiöön suunnitellun hunaja-rosmariini käsisaippuan. Tuotteet istuvat täydellisesti sarjan kruunaavaan mustaan lankakoriin. Kokomustan bamburätin jätät mielelläsi näkyviin kuivumaan. Tämä kokonaisuus hivelee silmää tiskipöydällä ja inspiroi taatusti sinua tiskaamaan tiskisi käsin! Luonnolliset mustikan ja sitruksen tuoksut valtaavat keittiön.

Mayn kosmetiikkasarja on kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Pirteän raikkaan tuoksuinen minttu-kookos käsisaippua raikastaa kädet ja samalla koko kylpyhuoneen. Inkivääri-appelsiini käsisaippua puolestaan hurmaa mystisellä, lämpimällä tuoksullaan. Kosmetiikkasarjasta löydät myös kokovartalopesun, jolla voit pestä itsesi päästä varpaisiin, ihollesi se jättää miedon pehmeän hunajan ja kookoksen tuoksun. Samalla tuoksulla löytyy myös kokovartalovoide, joka viimeistelee ihosi pesutuotteiden jälkeen ja kaunistaa kylpyhuonettasi käsisaippuan rinnalla. Kosmetiikkatuotteet ovat kaikki suunniteltu käytettäväksi yhdessä tai erikseen. Kruunaa kosmetiikkasettisi luonnonharjaksisella kynsiharjalla!

Suosittu säilytyskorisarja on hyvin monikäyttöinen ja koreihin suunnitellut lisäosat antavat niille lukuisia käyttömahdollisuuksia. Pohjan aluset mahdollistavat pientenkin asioiden säilytyksen koreissa tai tekevät pohjasta tasaisen, jos haluat säilyttää korissa esim. keittiön maustepulloja. Korin pohjaa voit käyttää myös tarjoilualustana. Korkkikansi mahdollistaa korien säilytyksen päällekkäin ja tuo näppärää lisätilaa esim. pieneen keittiöön. Korkkikansia voit käyttää myös pannunalusina tai muistitauluina.

0 Kommenttia