OSTA TYÖTÄ SUOMEEN 7.12. - HENKILÖKUNNAN SUOSIKIT

suomi, suomenpuolesta, isänmaa
OSTA TYÖTÄ SUOMEEN 7.12. - HENKILÖKUNNAN SUOSIKIT
5. joulukuuta 2018

Kotimaisten kauppiaiden ja tuotteiden tukeminen on Stoorlan keskiössä; tarkoituksemme on rakentaa Suomeen toimiva netissä toimiva kauppapaikka niin, että kotimaiset toimijat pysyvät mukana kaupan digitaalisessa murroksessa ja suomalaiset kuluttajat saavat kotimaisen vaihtoehdon ulkomaiden jäteille. Tämän takia perjantaina 7.12. juhlittava Osta työtä Suomeen päivä onkin meille erittäin henkilökohtainen! Tästä inspiroituneena etusivumme saikin sinivalkoisen teeman tämän viikon ajaksi ja nyt kerrommekin meidän henkilökunnan suosikkituotteista, kaikki kotimaisilta toimijoilta!

Ellan suosikki:

"Minun suosikkini on Aadra Collectionin Arrow- korvakorut. Koivusta ja hopeasta valmistetut korvikset ovat ensinnäkin tosi kauniit ja simppelit, ne sopivat moneen asuun. Parasta on kuitenkin ajatus korvakorujen takana: ne kannustavat persoonallisuuteen ja käyttäjäänsä olemaan oman elämänsä supersankari!"

Jyrin suosikki:

"Valitsin suosikikseni Think Todayn Jungle Kattausalustan. Olen intohimoinen kotikokki ja keittiöön tarkoitetut tuotteet ovat tämän takia lähellä sydäntä. Palasin juuri Balin lämmöstä ja lehvä vie minut takaisin aurinkoon."

Johannan suosikit:

Johanna ei osannut valita vain yhtä suosikkia, vaan valitsi sen sijaan kolme!

"Uusi vuosi lähenee ja kalenteri on ajankohtainen tuote. LukLabelin My Success Story vuosikalenteri on nätti, tyylikäs ja kompakti. Rakastan paperikalentereita vaikka käytän myös verkkokalenteria; paperikalenteri on ihana vuoden suunnitteluun! Tässä on muuten huippu lahjavinkki kenelle tahansa."

"Tämä KOLO- merkin Kiulu & Kauhaon nerokasta designia, käytännöllinen ja kauniin minimalistinen. Talvella tulee saunottua tavallista enemmän ja kiulu onkin kovassa käytössä. Tämä olisi myös erinomainen lahja esimerkiksi mökkifiilistelijälle tai sisustajalle!"

"Olen ihastellut kaikkia Luonnon Lumoavan julisteita siitä asti kun niihin törmäsin Instagramissa. Tämä Ruiskaunokki- juliste on muodostunut omaksi suosikikseni. Ihana yhden naisen yritys on inspiroiva tarinallaan ja kuvat ovat upeita! Tämä on oma talvisisustukseni MUST-tuote."

Anteron suosikki:

"Pallivaha on moderni klassikko! Nimestään huolimatta tuote sopii moneen tarkoitukseen ja meillä sitä käyttää koko perhe: huulirasvana, rikkoutuneille kynsinauhoille ja lasten ruhjeille. Tämä rasvaa vaikka huonot välit anoppiin! Veljet saavat tänä vuonna lahjaksi Pallivaha Kitin, jossa on vahan lisäksi pyyhe."

Elinan suosikki:

"Minun suosikkini on ehdottomasti OHTO Nordic Homen Unisieppari! Makrame- trendistä inspiroitunut uniikki unisieppari on tyylikäs ja yksinkertainen, mutta tuo jotenkin lämmintä tunnelmaa kotiin. Itse tykkään mustasta versiosta, mutta valkoinenkin on upea."

Pääset shoppailemaan yksittäiset tuotteet niiden linkeistä ja tutustumaan kaikkiin kotimaisiin TÄÄLTÄ. Tuetaan yhdessä kotimaista!

0 Kommenttia