SYKSYN PARAS IHONHOITOSTRATEGIA

ihonhoito, hyvinvointi, syksy
SYKSYN PARAS IHONHOITOSTRATEGIA
22. lokakuuta 2018

SYKSYN PARAS IHONHOITOSTRATEGIA

Syksy on saapunut ja monella se tarkoittaa muutoksia ihossa - iho tuntuu kuivemmalta, sameammalta, kiristelevältä ja joskus jopa ärtyy näpyille tai ihottumalle asti. Stoorlan tiimin kosmetologi Ella antaa teille parhaat vinkit syysihonhoitoon sekä video - että tekstimuodossa! Keräsimme 5+1 syksin ihonhoitoon, jotka kannattaakin ottaa käyttöön heti.

1. HELLÄVARAINEN PUHDISTUS

Puhdistus on ihonhoidon alku ja juuri - kosteutus on turhaa jos iho on täynnä epäpuhtauksia ja talia. Puhdistuksessa ei silti kannata vetää hommaa överiksi, vaan pitää tuotevalinnoissa järki mukana. Moni tuote onkin syvältä puhdistava, mutta samalla hellävarainen ja kosteuttava. Tälläisiä ovat puhdistusvoiteet ja öljyt, jotka irroittavat myös silmämeikin tehokkaasti! Vahvan meikkikerroksen käyttäjä voi pestä kasvot kaksi kertaa ja kaikkien kannattaa muistaa viimeistellä puhdistus kasvovedellä. Vaihda siis geeli voiteeseen- tai öljyyn.

puhdistusvoide-skin-regimen

/skin regimen/ cleansing cream/anti-pollution face wash 28,00€

The Skin House Essential Cleansing Oil Puhdistusöljy 24,90 € 

2. KERROSTUS KOSTEUTUKSESSA

 Koreassa suosittu 7 skin method tarkoittaa hoitonesteiden kerrostusta jopa seitsemän kerroksen verran, jonka jälkeen käytetään vielä seerumi ja hoitovoide. 

Kasvovedellä tai hoitonesteellä rakennetut ohuet kerrokset ovat iholle helpompi hyödyntää, kuin paksu rasvakerros. Iho myös imaisee seuraavat stepit paremmin, kun iho on prepattu kosteuttavalla nesteellä ennen niiden lisäämistä.

Collagen Power Lifting Toner -kasvovesi, 27,90€

/skin regimen/ microalgae essence/energizing illuminating lotion53,00€

3. SHEET MASK

Myös korealaisesta kosmetiikasta länsimaiseen ihonhoitoon rantautunut sheet mask on täydellinen hemmottelu ennen nukkumista. Seerumissa uitettu naamio lukitsee tehoaineet ihoosi napakasti ja iho saa kunnon hörpyn kosteutta! Muutaman kerran viiko

Shoppaile sheet maskeja täältä! 

4. NAAMIOT TEHOKÄYTTÖÖN

Tiesthän, että voit käyttää naamiota myös muulla tavalla, kuin iholla kerroksena ja sen jälkeen pois pestynä? 

Suomalaisten iho on usein herkkä. Viima, sauna, kylmyys...Kaikki nämä aiheuttavat ärsyyntymistä. Voit estää osaa näistä käyttämällä kosteuttavia naamioita uudella tavalla!

Saunaan voit levittää paksun kerroksen voidemaista naamiota suojaamaan ihoa löylyiltä. Yöksi voit levittää paksun kerroksen naamiota yövoiteen sijasta. 

Ekopharma Herukka C-max Kasvonaamio, 29,90€

5. KUORINTA

Jotta tuotteiden ihanat raaka-aineet pääsevät vaikuttamaan, tarvitsee ihon pinnalta putsata kuollut ihosolukko pois. Tähän pureutuu kuorinta-aine. Muista aina valita juuri kasvoille tarkoitettu tuote - kropan kuorintaan tarkoitetut tuotteet ovat liian kuorivia kasvojen ohuelle iholle. Kuorinta irrottaa kuolleen ihosolukon ja paljastaa pehmeän ja heleän ihon altaan. Iho kannattaa kuoria kerran viikossa. Herkkäihoisille kerta kahteen viikkoon riittää.

TianDe Lemon Peeling Gel, 11,60€

Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish, 30,90€

+1 SISÄINEN KOSTEUTUS

Iho uusiutuu jatkuvasti ja jotta lopputuloksena olisi kaunis, heleä ja kosteutettu iho, sisäinen hoito on tärkeää muistaa. Tämä tarkoittaa runsasta vedenjuontia sekä hyvien rasvojen nauttimista sisäisesti, joka päivä!

0 Kommenttia