Voi-iho - kesän ihotrendi

Voi-iho - kesän ihotrendi
13. toukokuuta 2019
Stoorla

Voi-iho - kesän ihotrendi

Los Angelesista lähtöisin oleva meikkitrendi luodaan hyvällä ihonhoitopohjalla ja huolellisella kerrostamisella.

KUVA

Voi-iho on hyvin samankaltainen kuin Etelä-Koreasta peräisin oleva “glass-skin”, eli lasi-iho. Ero näillä kahdella on, että lasi-iho on kuultavan heleä, kun taas voi-iho on jopa rasvaisen näköinen. Tästä myös nimi “Buttery skin”.

Kuinka saavutat voi-ihon?

1. Ihon preppaus

Pohja aloitetaan kuorinnalla ja kosteutuksella. Rasvoittuva- ja sekaihoiset pääsevät tässä kohdassa etulyöntiasemaan, sillä heidän ei tarvitse tehdä niin paljoa työtä. Iho on kuitenkin hyvä aina valmistella ennen meikkiä. Jos sinulla on taas kuivempi iho, eikä rasvaisuus näy luonnostaan, aloita kuorimalla kasvot. Pitää kuitenkin muistaa, ettei ihoa kannata kuoria montaa kertaa viikossa - 1-2 kertaa riittää.

KUORINTATUOTTEET:

Tämän jälkeen iholle tuodaan kosteutta kangasnaamiolla, joka sisältää kosteutta sitovaa hyaluronihappoa.

KOSTEUTUS:

Jos iho jää kuitenkin kuivaksi, voi lopuksi lisätä vielä kosteusvoidetta.

KOSTEUSVOITEET:

Formula 10.0.6: Thirst no more

Benton: Aloe Propolis Soothing Gel 

KUVA

2. Ihon pohjustus

Tästä vaiheesta aloitetaan meikkipohjan kerrostaminen. Suosi heleyttävää pohjustustuotetta eli “illuminating primer”. Jos ihossa on epätasaisuuksia kannattaa käyttää pohjustusainetta joka tasoittaa ihoa.

Kuultava “dewy” meikkivoide on paras vaihtoehto tähän lookiin! Halutessasi voit sekoittaa meikkivoiteen sekaan voidemaista highlighteria eli korostustuotetta. Kun levität meikkivoiteen sormilla, lopputuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen.

3. Korosta!

Kannattaa suosia voidemaista koostumusta poskipunan ja kaikkien korostustuotteiden kanssa. Puuterimaisia tuotteita välttämällä iho pysyy kauttaaltaan kosteutetun näköisenä. Ainoa puuterimainen tuote voi olla varjostus, jolla kasvoihin saadaan ryhtiä.

E.L.F. :

4. Vielä lisää hehkua!

Hehkua saa lisättyä iholle taputtelemalla sormenpäillä esimerkiksi poskipäille ja silmäluomille hieman kasvovoidetta!

5. Kiinnitys

Vielä viimeisenä silauksena iholle suihkautetaan kiinnityssuihketta, joka viimeistelee ja kiinnittää tämän luonnollisesti hohtavan meikin. Voilá!

author

Stoorla

0 Kommenttia