Blogi

OSTA TYÖTÄ SUOMEEN 7.12. - HENKILÖKUNNAN SUOSIKIT

Kotimaisten kauppiaiden ja tuotteiden tukeminen on Stoorlan keskiössä; tarkoituksemme on rakentaa Suomeen toimiva netissä toimiva kauppapaikka niin, että kotimaiset toimijat pysyvät mukana kaupan digitaalisessa murroksessa ja suomalaiset kuluttajat saavat kotimaisen vaihtoehdon ulkomaiden jäteille.

JOULULAHJA ELÄMÄSI NAISELLE

Joulu lähestyy kovaa vauhtia; alle kuukauden päästä vietetään jouluaattoa ja lahjat jaetaan lähimmäisille.

SYKSYN PARAS IHONHOITOSTRATEGIA

SYKSYN PARAS IHONHOITOSTRATEGIA

Syksy on saapunut ja monella se tarkoittaa muutoksia ihossa - iho tuntuu kuivemmalta, sameammalta, kiristelevältä ja joskus jopa ärtyy näpyille tai ihottumalle asti. Stoorlan tiimin kosmetologi Ella antaa teille parhaat vinkit syysihonhoitoon sekä video - että tekstimuodossa! Keräsimme 5+1 syksin ihonhoitoon, jotka kannattaakin ottaa käyttöön heti.

SYKSYN MUST TUOTTEET

SYKSYN MUST TUOTTEET

Stoorlan tiimi keräsi syksyn tärkeimmät tärpit kaikista kategorioista. Tsekkaa tiimin suosikkituotteet tästä postauksesta!

PIDÄ KARVAKAVERI TURVASSA

JUHLITAAN KANSAINVÄLISTÄ KAHVIPÄIVÄÄ!

JUHLITAAN KANSAINVÄLISTÄ KAHVIPÄIVÄÄ!

 ”Herätyskello soi, mietin että ei vielä, vielä vähän aikaa. Seuraavaksi soi torkkuajastus, voi ei, on pakko nousta. Onpa pimeää, laahustan toinen silmä vielä unessa keittiöön. Koira avaa silmänsä ja vilkaisee pikaisesti mitä tapahtuu, ei mitään tärkeää, takaisin unille. Avaan jääkaapin ja jään puoliunessa tuijottamaan maitotölkkiä, ei sitä kahvia täältä löydy. Otan maitotölkin kaapista ja istun ruokapöydän ääreen. Kahvia, kunpa saisin kahvia! Vilkaisen keittimeen päin toivoen että kahvi keittyisi itsestään. Ei, näin ei taaskaan tapahdu. Ei auta muu kuin skarpata, vettä, suodatinpussi, kahvipurut. Ihana tuoksu, vaikka kahvi vasta keittyy. Kohta, ihan kohta on valmista. Nyt! Äkkiä kuppi kaapista, kaadan itselleni kahvia, lisään maitoa ja otan ensisiemauksen. Kyllä, en tätä turhaan odottanut. Tästä päivästä voikin tulla vielä hyvä päivä. Kaadan lopun kahvin termospulloon, eihän sitä hukkaan voi heittää. Muut aamutoimet sujuvat helposti, kiitos tämän taikajuoman.” 

 

MIKSI VALITA HAMAM -PYYHE?

MIKSI VALITA HAMAM -PYYHE?

Jos seuraat sisustusblogeja, olet varmastikin törmännyt hamam- pyyhkeisiin. Parin viimeisen vuoden aikana nämä perinteiset turkkilaiset pyyhkeet ovat levinneet myös suomalaisten kylpyhuoneisiin ja koukuttaneet käyttäjänsä. Miksi niin moni haluaa vaihtaa froteepyyhkeestä pois? 

Hamam-pyyhe eli fouta on Turkkilaisissa kylpylöissä, hamameissa, käytetty pyyhe, joita käytetään myös usein ympäri maailmaa; esimerkiksi Intiassa käytetään samankaltaisia puuvillapyyhkeitä froteen sijaan. Moni pienempi turkkilainen kylä saa pääasiallisen elantonsa pyyhkeiden valmistamisella ja esimerkiksi pyyhkeen päädyissä olevat hapsut sidotaan käsin.

Pyyhkeet ovat valmistettu 100% puuvillasta ja ne ovat äärimmäisen ohuita ja tästä syystä kevyitä: yksi 100x180cm kokoinen pyyhe painaa n. 265 grammaa, kun taas tavallinen kylpypyyhe painaa pyyhkeestä riippuen n. 400-450 grammaa. Myös koko on eri verrattuna perinteisiin pyyhkeisiin: hamam- pyyhkeet ovat hieman isompia, esimerkiksi Lina Ranta Kylpypyyhe on 100x180cm, kun taas tavan froteepyyhe on n. 70x150cm. Hamam-pyyhkeeseen onkin ihanaa kääriytyä kunnolla!

Ihanissa väreissä olevat pyyhkeet ovat ulkonäöltänsä sopivia moneen makuun. Suomalaiset arvostavat usein yksinkertaista ulkonäköä, mutta seikkailunhaluisimmille väreistä löytyy esimerkiksi turkoosia ja vaaleanpunaista sävyä. Näin niinkin arkisesta asiasta kuin pyyhkeestä saa kauniin sisustuselementin. 

Hamam-pyyhkeet ovat ominaisuuksiensa vuoksi monikäyttöisiä myös muihin tarkoituksiin. Hädän tullen pyyhettä voi käyttää pöytäliinana, huivina, vilttinä tai vaikkapa turbaanina; vain mielikuvitus on rajana! Moni retkeilijä pitääkin hamam-pyyhkeitä mukana matkoillansa: se on kevyt kantaa mukana ja pyyhkeestä saa hyötyä irti moneen muuhunkin hommaan, kuin vain kropan kuivaamiseen peseytymisen jälkeen.

Joko sinä olet testannut hamam-pyyhettä?

EROON MUSTAPÄISTÄ

EROON MUSTAPÄISTÄ

Mustapäät tuppaavat olemaan monella ihonhoidossa ongelma numero yksi; ne on hankala saada katoamaan. Stoorlan ammattitaitoinen kosmetologi kertoo vinkit parhaisiin metodeihin mustapäiden karkoittamiseen kotioloissa! Tuotekuvia klikkaamalla pääset tutustumaan suositeltuihin tuotteisiin.

TIEDOSTA ONGELMA

Ennen toimenpiteitä kannattaa ottaa selvää, onko kyse todella mustapäistä vai onko sittenkin kyse sebaceous filaments- eli talisäikeistä. 

KUVA WWW.EPICBEAUTYGUIDE.COM/

Mustapäiden muodostumiseen voi vaikuttaa, talisäikeet taas ovat ja pysyvät. Tämän takia moni pettyykin esimerkiksi mustapäitä nostavia nenälappuja käytettäessä: talisäikeet ovat normaali osa ihoa ja etenkin nenää, ja niiden ei kuulukaan nousta ylös lapun mukana, jolloin lappu näyttää puhtaalta. Mustapäälaput ovat kuitenkin tehokas tapa esimerkiksi starttaamaan mustapäiden karkoitus tai ylläpitohoitona.

BHA- eli salisyylihappo

Monitehoinen apuri, BHA- eli Beta Hydroxy Acid tunnetaan Suomessa salisyylihappona. BHA on monen suosikkiraaka-aine monipuolisten vaikutustensa takia: se on oiva apu mustapäihin, pigmenttihäiriöihin, tulehdusta rauhoittamaan sekä heleyttämään ihoa. BHA kuorii ihoa kevyen hellävaraisesti ja se pääsee ihohuokosiin ennaltaehkäisemään talin kertymistä hajottaen talia, jolloin näpyt eivät pääse syntymään. BHA on äärimmäisen tehokas raaka-aine mustapäihin juurikin tämän ominaisuutensa takia. Moni onkin löytänyt suuren avun tuotteista, jotka sisältävät tätä raaka-ainetta.

Bentonin Aloe BHA Skin Toner sisältää 0,5% BHA-ta ja se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoasi.

BHA sopii jokapäiväiseen käyttöön. Aloitus on silti hyvä tehdä kevyesti, eli vaikkapa joka toinen päivä. Ideaali tapa käyttää BHA- ta sisältäviä tuotteita on puhtaalle iholle kasvoveden jälkeen taputellen, jonka jälkeen odotetaan n. 20 min ennen muiden tuotteiden lisäämistä. BHA kaipaa hieman happaman ympäristön toimiakseen, jonka takia odotusväli on hyvä pitää. Toki esimerkiksi ylläolevaa kasvovettä voi käyttää myös klassisen kasvoveden tavoin!

Säännöllinen kuorinta

Mustapäät syntyvät iholla helposti, kun iho ei pääse hengittämään kuolleiden ihosolujen takia, jotka pitävät ihon pinnan "tukkoisena". Näin tali jää niin sanotusti jumiin ja syntyy näppy, joka hapettuessaan muuttuu mustapääksi. Tämän takia säännöllinen kuorinta auttaa pitämään ihon näpyttömänä. Tyypillisesti riittävä määrä kuorintaa on 1 kerta viikkoon, mutta jos ihosi on herkkä, kerta kahteenkin viikkoon riittää. Muista käyttää erityisesti kasvoille tarkoitettua tuotetta!

Formula 10.0.6 Three Times Sublime toimii syväpuhdistavana naamiona sekä kuorintana.

Tuplapuhdistus

Tämä korealaisen ihonhoitorutiinin pilari on mahtava tekniikka kaikille ihotyypeille, vaikket edes kärsisi iho-ongelmista. Hellävarainen metodi puhdistaa ihon oikeasti, jolloin pöpöt eivät pääse muhimaan iholla, mutta iho ei silti kuivu liikaa. 

Tuplapuhdistus tarkoittaa kahden erilaisen puhdistusaineen käyttöön.

Puhdistusöljy: Silmämeikki, kasvomeikki, huulimeikki sekä tali puhdistetaan öljyllä. Se emulgoituu veden kanssa, joten se ei jätä öljyistä tunnetta iholle.

Vaahtoava puhdistusaine: Puhdistaa ihosi kunnolla, eli poistaa saasteet ja lopun ylimääräisestä talista. Vaahto viimeistelee puhdistuksen.

Tuplapuhdistuksen tulokset puhuvat puolestaan. Näpyt vähenevät, iho kirkastuu ja ihon yleiskunto paranee. 

Klairsin Tuplapuhdistussetti sisältää Gentle Black Deep Cleansing Oilin sekä Rich Moist Foaming Cleanserin edulliseen pakettihintaan 50,00€

Tehokasta kosteutusta

Iho tarvitsee kosteutusta, oli se sitten rasvoittuva tai kuiva. Tehokas kosteutus auttaa ihoa pysymään tasapainossa, joka hillitsee usein myös rasvoittuvuutta: kun iho saa kosteutta ulkopuolelta, sen ei tarvitse tuottaa rasvaa itse niin paljon. Usein monta ohutta kerrosta ohuempia kosteuttavia tuotteita sopii hyvin rasvoittuvalle iholle, kun taas kuivempi iho voi tarvita jotain rasvaisempaa. 

The Skin Housen Rose Water Mist on saanut suuren suosion kosmetiikkabloggaajienkin keskuudessa. Hienojakoinen kasvosuihke on täydellinen kasvovesi ja sopii myös meikin freesaukseen pitkin päivää!

Mádaran SOS Hydra Repair Intensive Serum on ihanan kevyt ja kosteuttava. Se on luonnonkosmetiikkaa ja täysin vegaaninen.Tämä seerumi on erityisen tykätty herkkäihoisilla ja kuivaihoisilla!

TianDe Pro Comfort Kosteuttava Naamio on sheet mask - eli kangasnaamio. Se kosteuttaa ihoa syvältä ja on ihanan hemmotteleva spa-hoito kotioloissa! Tuote sisältää paljon hyaluronihappoa, eli se myös täyteläistää ihoa tehden siitä nuorekkaan.

Yhteenveto

Tärkeintä hoidossa on kuitenkin sen säännöllisyys. Mustapäistä eroon pääseminen ei tapahdu yhdessä yössä. Puhdistus, kuorinta ja kosteutus pitää pitää osana päivittäistä rutiinia, jolloin muutos näkyy varmasti. Näillä vinkeillä takaamme kuitenkin, että huomaat eron parin viikon kuluessa!

ASMR OSANA HYVINVOINTIA

ASMR OSANA HYVINVOINTIA

ASMR on nyt monen huulilla. Mitä tämä YouTubessa suosittu sensaatio oikein on?

Autonomous Sensory Meridian Response, eli ASMR tarkoittaa autonomisia rauhoittavia tuntemuksia, joita aiheuttavat esimerkiksi tietynlaiset äänet tai visuaaliset ärsykkeet, kuten naputtelu, kuiskaus, tietyt sanat, erilaisten materiaalien koskettaminen tai vaikka käsien liikkeet. ASMR tuntuu tietynlaisena kihelmöintinä ympäri kehoa, kuitenkin suurella osalla tuntemukset ovat pään alueella ja niskassa. Kaikki eivät koe ASMR-tuntemuksia, mutta tästä huolimatta asialle omistautuneet YouTubesta löytyvät videot rauhoittavat ja rentouttavat kaikkia. ASMR ei kuitenkaan ole pelkkä YouTubessa näkyvä ilmiö, vaan tuntemuksia voi saada live-elämässäkin esimerkiksi puhetta kuunnellessa tai tietokoneen näppäimistön näpyttelystä. Monen ensimmäiset ASMR-kokemukset ovatkin esimerkiksi koulunpenkiltä opettajan ääntä kuunnellessa. Tavallisen elämän asioista moni videoiden tekijä saakin inspiraationsa!

Kiireisessä nykymaailmassa ASMR-yhteisö tuo meditatiivista rauhoittumista elämään helposti, juuri silloin kun sitä tarvitset. Moni kuunteleekin ASMR-videoita vaikkapa ennen nukkumaanmenoa, bussimatkoilla tai vaikkapa töiden tai joogan jälkeen rauhoittamaan. Videoita löytyy jokaiseen tyyliin ja makuun; teemoja aina hyvinvoinnista jouluun ja roleplay-videoista puheettomiin audiovideoihin ja aina visuaalisiin käsiliikevideoihin. Kieliäkin löytyy joka lähtöön, myös suomeksi!

 

ASMR HYÖDYT

  • Laskee stressitasoa
  • Auttaa nukahtamaan ja syventämään unta, auttaa unettomuuteen
  • Auttaa rentouttamaan sekä kroppaa että mieltä
  • Helpottaa ahdistuneisuutta

VINKIT ALOITTELEVALLE ASMR-KUUNTELIJALLE

  • Testaile ASMR Artisteja ja erilaisia videotyyppejä, jotta löydät juuri sinulle sopivat henkilöt, äänet ja tyylit
  • Muista kuulokkeet! Moni video hyödyntää korvasta korvaan- tekniikkaa, jolloin eri äänet kuuluvat eri korviin ja auttavat tekemään kokemuksesta todentuntuisemman
  • Muista katsoa videoita rauhallisessa tilanteessa, jotta voit keskittyä

Suosittuja ASMR Artisteja löytyy YouTubesta roppakaupalla. Me Stoorlalla toteutettiin yhteistyövideo yhden Suomen suosituimmista ASMR-taiteilija, Assi ASMRn kanssa. Videosta saat myös herkullisia vinkkejä meidän hyvinvointipuolelta!Tsekkaa Assin kanava YouTubessa!

SUOSITTUJA ASMR ARTISTEJA

Klikkaa artistin nimestä ja pääset tutustumaan kanavaan!

Suomeksi:

ASSI ASMR

ASMR Sita Sofia

Asmr Flikkaanen

Tuulia ASMR

SuviASMR

Asmr ystävät

Englanniksi:

WhispersRed ASMR

Gentle Whispering ASMR

Heather Feather ASMR

MassageASMR

Goodnight Moon

Latte ASMR

Gibi ASMR

 

Joko olet testannut?

STOORLA BLOGEISSA

STOORLA BLOGEISSA

Stoorlan kauneuskategoria avattiin 25.5.2018 ja sen jälkeen moni ihana bloggaaja onkinkertonut Stoorlasta lukijoilleen. Tekstien kautta pääsette myös tutustumaan tuotteisiin tarkemmin - kauneus kun on usein niin yksilöllinen asia, että muiden kokemuksia on hyvä lukea tuotteisiin tutustuessa!

Koostimme teille luettavaksi Stoorlan suosikit postauksista. Kuvat ovat bloggareiden itsensä ottamia ja kuvissa on linkki postauksiin!

Viivi Paletilla-blogissa kirjoitteli uskomattoman kauniiden kuvien kera Stoorlasta ja ensivaikutelmasta. Ylläoleva kuva on Viivin ottama ja siinä näkyy tuotteita, joita hän pääsi testaamaan.

Purkkisirkus-blogin Sonja teki testitilauksen Stoorlaan ja jutteli tilauksen sujuvuudesta ja Stoorlasta ylipäätään. Ylläolevan kuvan tuotteet pääsivät Sonjan testiin!

Maija Kivipuuteri-blogin puolella ihastui Stoorlan K-kosmetiikan valikoimaan! Erityisesti nämä tuotteet olivat Maijan mieleen.

Blinger Shimmer-blogista löytyy blogipostaus Stoorlasta ja esittelyssä alkukesästä lähetetty PR-paketti.

Mari kirjoitti The Diary of a Shopaholic-blogissaan The Skin Housen Aloe Water Mististä, joka on ihastuttanut monet!

ESITTELYSSÄ: ABSOLUTION

ESITTELYSSÄ: ABSOLUTION

absolution_skincare

 

Vuonna 2009 ranskalaisen Isabelle Carronin perustama Absolution tekee ihonhoidosta helppoa: sarjan filosofia rakentuu pieneen tuotevalikoimaan, tuotteiden yhdistelyyn, minimalismiin ja siihen, että tuotteet käyvät ihan kaikille. Tuotteet valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista; kasviuutteet-ja öljyt valjastetaan hoitamaan ihoasi kokonaisvaltaisesti ja vitamiinit ja mineraalit pääsevät tekemään taikojaan. Sarjan tuotteissa käytetyistä raaka-aineista 50% ovat luomulaatuisia ja 99% luonnon raaka-aineita. Absolutionin ytimessä onkin luonnollisten raaka-aineiden hyödyntäminen ihon omien toimintojen tukemiseksi niin, että se toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Ja siinä sarja onnistuu: sarjan faneihin kuuluvat esimerkiksi Vanessa Paradis, Johnny Depp, Brooke Shields ja Keira Knightley.

 


Kauniit, sarjan filosofiaan nojautuvat yksinkertaiset pakkaukset ovat nekin luonnonmukaisia. Pakkaukset on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja printit on tehty kasvimusteilla. Absolution pitää vahvasti kiinni periaatteistaan myös hyväntekeväisyyden myötä: 2% prosenttia tuotoista ohjataan hyväntekeväisyyteen.

 Absolutionin tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä. Tuotteita on tarkoitus sekoitella juuri sinulle sopivalla tavalla, jolloin saat juuri sinulle sopivat tuotteet. Merkkiä voikin kutsua mittatilauskosmetiikaksi; voit tehdä ihonhoitorutiinistasi erilaisen vaikka joka päivä. Voit sekoittaa voiteet ja seerumit yhteen täydelliseksi cocktailiksi.

 

       Kuva.

Joko olet tutustunut Absolutioniin tarkemmin? Jos yksinkertainen, tehokas ja luonnollinen ihonhoito iskee, suosittelemme vahvasti ❤️

Items 11 to 20 of 25 total

Sivu