Blogi

VALMIINA JUHANNUKSEEN

VALMIINA JUHANNUKSEEN

Mitä olisikaan juhannus ilman saunomista? Moni karkaa viettämään juhannusta kaupungista maalle – onhan Suomen kesä parhaimmillaan. Kaupunkijuhannus on monen makuun sekin, kaupungin rauhassa pääsee nauttimaan hiljaisimmista kaduista ja joko kotisaunan tai perinteisten yleisten saunojen löylyistä. Rentoutuminen kuuluu juhannukseen ja juhannussaunasta on boostata rauhoittava ja hemmotteleva kokemus oikeiden tuotteiden avulla.

Jos olet mökin rauhassa, nautit mahdollisesti myös järvimaisemasta -eli mukaan napataan tuotteita, joilla peseytyminen peilityynessä järvessä on hemmottelevaa sekä sinulle, että luonnolle. Tämän takia mökkimaisemissa kannattaakin ottaa kaikki irti ihanista saunahetkistä luonnonkosmetiikan avulla. 

Stoorla kokosi juhannukseen sopivat pakkaukset edulliseen hintaan, käy siis tsekkaamassa Juhannus Survival Kit ja Juhannus Mini Kit.

Tekstissä pääset tutustumaan mainittuihin tuotteisiin tarkemmin klikkaamalla tuotenimeä!

luonnonkosmetiikka_suihkugeeli

 

Absolutionin vartalokuorinta kuorii ihosi pehmeäksi jauhetun hohkakiven avulla, joka on hellävarainen, mutta tehokas kuoriva raaka-aine. Sisältää paljon vitamiinipitoisia kasviuutteita-ja öljyjä, jotka hoitavat ihoasi hellävaraisesti. 

Patykan Pearl Grape Body Wash monitoimituote tuoksuu ranskalaiselta viinitarhalta, kuplivan hedelmäisen raikkaalta. Voit käyttää tätä pehmeän vaahtoavaa tuotetta suihkugeelinä, kylpyvaahtona tai jalkakylpyvaahtona. 

Little Butterfly London Top To Toe Wash on ihana koko perheen pesutuote! Tuotteella voit pestä kaiken hiuksista kasvojen kautta kehoon ja se käy kaikille vauvasta vaariin. Se rauhoittaa ihoasi kaura-ja kurkku-uutteen avulla. 

noughty_hair

 

Noughtyn hellävaraiset ja 97% luonnolliset hiustenhoitotuotteet sopivat täydellisesti mökkikäyttöön. Ilman luontoa vahingoittavia raaka-aineita valmistetut tuotteet sopivat ärtyneellikin päänahkalle ja vahingoittuneille hiuksia. 

Mikään ei sovi juhannukseen yhtä hyvin, kuin jalkojen-ja käsien hemmottelu kotimaisilla, raikkailla tuotteilla. 

lemonjuice_and_glycerine

Lemon Juice and Glycerinen herkulliset sitrustuotteet valmistetaan Suomessa ja ne sopivat mökin kosmetiikkakaappiin täydellisesti. 

 Jalkakuorinta kannattaa tehdä saunassa, esimerkiksi jalkakylvyn jälkeen. Huipputuote myös arkeen.

Tehokosteuttava jalkavoide palauttaa kosteuden ja pehmentää jalkojesi ihoa täydellisesti. Voit tehdä myös jalkanaamion levittämällä paksun kerroksen tuotetta jalkoihisi ja vetämällä sukat jalkaan yöksi.

Käsikuorinta kannattaa ottaa arkeenkin mukaan. Saunan jälkeen tai saunassa saat parhaan lopputuloksen, koska ihosi pehmenee saunan lämmössä. Myös kuuma suihku toimii!

Kosteuttava Anti-age Käsivoide on ihanan kevyt, mutta tehokosteuttava käsivoide anti-age vaikutuksin. Imeytyy nopeasti, mutta vie kaiken kuivuuden mennessään.

Stoorla toivottaa kaikille ihanaa ja rentouttavaa juhannusta, muistakaa levätä ja nauttia kesästä. Jos työvuoro osui juhannuksen kohdalle, onneksi hemmottelu onnistuu töidenkin jälkeen!

SHEET MASK - KANGASNAAMIOT TUTUKSI

SHEET MASK - KANGASNAAMIOT TUTUKSI

Sheet maskit eli kangasnaamiot ovat nousseet yhdeksi suosituimmista tuotteista parin viimeisen vuoden aikana. Ymmärrettävästi, sillä tämä ihonhoidon pika-apu tehoaa moneen ongelmaan ja tuo arkeen ihanaa hemmottelua.

Sheet maskit ovat korealaisen ihonhoidon kulmakiviä ja nyt ne ovat saaneet paikkansa myös länsimaisessa rutiinissa: moni länsimainen merkki on napannut trendiin kiinni ja valmistaa nykyään omaan brändiinsä sopivia versioita näistä kertakäyttöisistä naamioista. Kangasosa voidaan valmistaa erilaisista raaka-aineista; olemassa on bambusta, kookosselluloosasta ja hydrogelistä tehtyjä naamioita, joilla kaikilla on hyvät puolensa. Naamioon on imeytetty 10-30 ml hoitoseerumia tai vastaavaa, joka hoitaa erilaisia ongelmia naamiosta riippuen.

Kangasnaamioiden hyöty piilee niiden tehokkuudessa ja imeytyvyydessä; vaikutukset tehostuvat, kun naamio on iholla, koska kangas niin sanotusti pakottaa ihon imeyttämään seerumin iholle. Koska tuote on kuitenkin ohutta, seerumimaista nestettä, se ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, vaan toimii myös rasvaisella iholla sitä tehokkaasti kosteuttaen.

Ihonhoitorutiinissa kangasnaamio tulee hieman eri kohtaan kuin naamiot yleensä. Jos toteutat korealaista ihonhoitorutiinia, voit käyttää sheet maskia kasvoveden, hoitoveden ja seerumin jälkeen ja seurata lopulla rutiinilla. Jos ihonhoitorutiinisi on taas perinteisemmän länsimaalainen, laita kangasnaamio iholle kasvoveden ja seerumin jälkeen ja seuraa voiteella. Voit käyttää sheet maskia aamulla tai illalla, ja moni käyttääkin naamiota päivittäin. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.

Sheet maskia ei kuulu huuhdella pois, vaan vaikutusajan (15-30 min) jälkeen nostat kankaan pois kasvoilta, hierot lopun seerumin ihoon ja viimeistelet hoitosi voiteella.

KONJAC-SIENI IHONHOIDOSSA

Konjakkisienet ovat alkaneet hivuttautua myös länsimaalaiseen ihonhoitoon askel askeleelta. Monella herääkin kysymys siitä, mikä sieni on, miten se toimii ja miten se vaikuttaa ihoon. Tässä postauksessa käydään läpi vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin.

Mikä on konjac-sieni?


Konjac-sieni on täysin luonnontuote. Se valmistetaan konnyaku-nimisestä kasvista, suomalaisittain mukulapökkövehkasta. Tuttavallisemmin kasvia kuitenkin kutsutaan Konjac-kasviksi. Konjac-kasvia löytyy villinä, mutta koska sitä käytetään paljon erityisesti Aasian maissa myös ruoka-aineena, on Konjac-kasvin viljely myös yleistä. Kasvista saatava glukomannaanikuitu on myös pidetty laihdutustuote, sillä siitä saadaan valmistettua esimerkiksi nuudeleita muistuttavia ruoka-aineita käytännössä ilman kaloreita.

Ihonhoitoon käytettävät konjac-sienet ovat vaihtelevasti joko pelkkää Konjac-kasvia tai niihin on lisätty jotain vaikuttavaa raaka-ainetta, kuten kivihiiltä, aloe veraa tai erilaisia savia. Näin saadaan erilaisille ihotyypeille erikoistuvia sieniä.


Miten se toimii?


Konjac-sieni on kuivana kevyt ja kova. Ennen käyttöä sieni kostutetaan niin, että sieni kasvaa ja pehmenee huomattavasti. Se on iholla täysin pehmeä ja hellävarainen, eikä se raavi. Jos ihosi on äärimmäisen hellävarainen, The Konjac Sponge Companylta löytyy myös vauvoille tehty versio.

Konjac-sientä voi käyttää periaatteessa kahdella tavalla: joko täysin puhtaalla iholla pelkän veden kanssa pyöritellen tai meikinpoiston jälkeen puhdistusaineen kanssa pyöritellen. Pyörittele sientä iholla noin minuutin ajan. Jos sinulla on ongelmakohtia esimerkiksi sitkeiden mustapäiden kanssa, voit keskittyä erityisesti näihin alueisiin. Kun minuutti on kulunut, huuhtele kasvot ja huuhtele sieni puhtaaksi puristelemalla ja aseta se ilmavaan paikkaan kuivumaan. 
Vartalolle käytettävät sienet voit käyttää tavan suihkugeelin tai saippuan kanssa.

Miten se vaikuttaa?


Konjac-sienen avulla tehostat ihon puhdistusta reippaasti. Sieni kuorii ihoa kevyesti, joten se pehmentää ja kirkastaa ihoa jo välittömästi, mutta etenkin pitkällä aikavälillä. Koska se on silti äärimmäisen pehmeä ja kuorinta onkin juuri erittäin kevyttä, voi sientä käyttää vaikka joka ilta. Mekaaninen pyörittely auttaa sinua puhdistamaan ihosi syvemmältä ja täten ehkäiset epäpuhtauksien syntymistä. Älä kuitenkaan säikähdä, jos ensimmäisten viikkojen aikana ihoon tulee tavallista enemmän näppyjä; kun iho lähtee puhdistautumaan syvältä, alkaa se usein tuoda epäpuhtauksia pintaan. Tämä vaihe menee ohi muutaman viikon jälkeen ja saat ihanan heleän ja pehmeän ihon!

ETANATUOTTEILLA TASAISEMPI IHO

Mikä ihmeen snail mucus?” on yleinen kysymys, kun puhutaan niin kutsutuista etanatuotteista ihonhoidon saralla. Ymmärrettävästi, sillä tämä raaka-aine on länsimaisessa kosmetiikassa pienessä roolissa. Viime vuosien aikana Aasian ihonhoitotrendit ovat alkaneet virrata myös meille Suomeen ja etanatuotteita löytyykin roppakaupalla tästä kategoriasta.


Snail mucus, eli etanalima, on etanan tuottamaa limaa, jota etana tuottaa, jotta sen liikkuminen helpottuu. Kun etana liikkuu, se käytännössä menee eteenpäin liman päällä, jolloin etana pääsee liikkeelle nopeammin ja vaurioittamatta pehmeitä kudoksiaan. Kun etanalimaa kerätään kosmeettiseen tarkoitukseen, kerätään limaa hyödyntäen etanan jälkeensä jättämää limavanaa, eli etanoita ei vahingoiteta prosessissa.

Miten etanalimaa on keksitty käyttää kosmetiikassa? Vanhimmat tiedot etanaliman hyödyntämisestä menevät Antiikin Kreikan ajoille. Sieltä asti tätä ihmeainetta on käytetty parantavana salvana esimerkiksi haavaumien hoitoon ja yskänlääkkeenä. Kosmetiikassa raaka-ainetta hyödynnetään, koska se sisältää runsaasti proteiineja, antioksidantteja ja hyaluronihappoa.

MIZONIN ETANALIMAA SISÄLTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE ON KEVYT, MUTTA KOSTEUTTAVA. SOPII HYVIN MYÖS MEIKIN ALLE, 11,90€. LUE LISÄÄ TUOTTEESTA TÄSTÄ.

 

Etanalimaa sisältävät tuotteet tekevät ihmeitä kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hyaluronihapon ansiosta se kosteuttaa tehokkaasti, mutta on silti tarpeeksi kevyt, jotta se ei rasvoita ihoa tai tuki sitä. Antioksidantit toimivat ihon suojana ennenaikaiselta vanhenemiselta; antioksidantit suojaavat soluja hapettumiselta, jolloin ihosolut toimivat optimaalisimmalla tavalla. Lisäksi lima sisältää raaka-aineita, jotka stimuloivat solujen uudistumista sekä kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Monet kokevat etanatuotteiden myös vaalentavan arpia ja pigmenttiläikkiä, ja tuovan kirkkautta sameaan ihoon. Tämän takia etanalimaa käytetäänkin usein arpivoiteissa ja ihonsävyä tasoittavissa tuotteissa.

ESITTELYSSÄ: ALIMA PURE

ESITTELYSSÄ: ALIMA PURE

Yhdysvaltalainen Alima Pure on mineraalimeikkeihin keskittynyt tuotemerkki, joka tarjoaa kuluttajille ympäristöystävällisen vaihtoehdon meikkaamiseen. Merkin tuotteet ovat yksinkertaisen toimivia ja laatu on aina kohdallaan.

KUVA ALIMA PURE

Luonto on Alima Puren toiminnan ytimessä: tämä luonnonkosmetiikkasarja on jo 10 vuoden ajan ollut hiilineutraali ja lahjoittaa vuosittain kaikesta myynnistä prosentin maapalloa suojeleville tahoille. Täyttöpakkauksilla pyritään vähentämään jätteen määrää mahdollisimman minimaaliseksi. Yhtiö panostaa myös reiluun toimintaan olemalla sertifioitu B-corporation, joka tarkoittaa sitä, että yritys toimii vastuuntuntoisesti työntekijöitään, ihmisiä sekä planeettaa kohtaan. 

Tuotteet valmistetaan laadukkaista luonnon raaka-aineista, jotka löydät listattuna täältä. Pigmenttiset tuotteet eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita ja niitä ei ole testattu eläimillä. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, synteettisiä väriaineita, ftalaatteja, talkkia tai nanopartikkeleita. Näin taataan, että tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja allergikoille.

 

KUVA ALIMA PURE

Mineraalimeikit ovat monen rakastamia hoitavuutensa ja helppoutensa takia. Mineraalit toimivat iholla ihanan hoitavina; samalla kun saat ehostettua kasvoja, saat myös tehokasta kosteutusta ja suojaa ympäristön haittatekijöiltä. Lisäksi mineraalimeikit eivät tunnu raskailta iholla, vaan iho tuntuu kepeän raikkaalta koko päivän. Tuotteet ovat myös helppoja käyttää, sillä pohjameikki vain pyöritellään kasvoille ja se pysyy iholla koko päivän, etenkin pohjustetta käyttäessä. 

Tämä merkki sopii sekä minimalistisen, että panostavamman meikkaajan makuun, sillä väreillä ja koostumuksilla pääsee leikittelemään juuri niin kuin haluaa, ja samalla meikit ovat toimivia, pitkäkestoisia ja helppokäyttöisiä!

Katso alla oleva video ja opi käyttämään Alima Puren pohjatuotteita!

Items 21 to 25 of 25 total

Sivu