Facebook Pixel
Down To The Pore Strips

Down To The Pore Strips

Down To The Pore Strips

Down to the Pore -mustapäiden poistoliuskat 6kpl.

7,90 €
SKU
SKU-1250
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Down to the Pore -mustapäiden poistoliuskat 6kpl. Tavallisen ihon puhdistuksen lisäksi mustapäiden poistoon löytyy myös toinen täsmempi ratkaisu. Formula 10.0.6 mustapäiden poistoliuskojen avulla poistat syvälle ihohuokosiin kertyneen lian hauskasti ja tehokkaasti. Ne imevät rasvaisuutta ja jättävät nenän silkkisen pehmeäksi. Voimakkaan Tea Tree antioksidantin avulla nenästä tulee syväpuhdistettu ja tasainen.

Lisätietoja
Hinta 7,90 €
Ihotyypit Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho
Tuotemerkki Formula 10.0.6
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Down To The Pore Strips
Arviosi

Käyttöohje:
1. Pestyäsi kasvot kastele nenän iho kunnolla (liuska ei tartu kuivaan ihoon)
2. Irroita liuskaa suijaava muovikaistale puhtain käsin ja kiinnitä liuska nenään kiiltävä puoli ihoa vasten. Kastele liuskaa tarvittaessa ulkopuolelta, jotta se kiinnittyy kunnolla.
3. Anna kuivua 10-15 minuutin ajan tai kunnes liuska on täysin kovettunut.
4. Irroita liuska hitaasti ja varovasti reunoilta keskiosaa päin.
5. Käytä liuskoja aina tarvittaessa, kumminkin korkeintaan kolmen päivän välein.


Varoitus: Älä käytä finnien päällä, tuheltuneissa kohdissa, auringon polttamalla, erittäin kuivalla iholla tai iholla jota on äskettäin hoidettu aknelääkkeellä.