Facebook Pixel
Encore Fine Pressed Powder Puuteri

Encore Fine Pressed Powder Puuteri

Encore Fine Pressed Powder Puuteri

Orgaanisiin ainesosiin pohjautuva FINALE Finishing Powder -viimeistelypuuteri on korjaava samalla, kun se tasapainottaa ihon omaa öljyntuotantoa ja kosteustasapainoa.

Alkaen 49,00 €
SKU
SKU-4804
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Orgaanisiin ainesosiin pohjautuva FINALE Finishing Powder -viimeistelypuuteri on korjaava samalla, kun se tasapainottaa ihon omaa öljyntuotantoa ja kosteustasapainoa.

Puuteri on yllättävän pehmeän tuntuinen – koostumus on silkinhienoa, jotta meikki asettuu välittömästi iholle jättäen satiinisen mattapinnan. Ei kuivata ihoa!

Ilmanohut puuteri estää hikoilua ja imee ylimääräistä öljyä itseensä – toisin kuin muut puuterit, FINALE ei kuivu, paakkuunnu, eikä kasaudu juonteisiin.

Suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Vegaanikoostumus sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää myös puhtaalla, kosteutetulla iholla sellaisenaan raikkaan, mutta siistin vaikutelman aikaansaamiseksi.

Viimeistelypuuteria löytyy kahdessa eri sävyssä sen sopien monille eri ihonsävyille.

Sisältö: FINALE-viimeistelypuuteri (8 g.), FINALE-matkakoko (2 g.), Flat Top Brush -vegaanisivellin
Sävyopas: Translucent Pearl: vähentää ihon punaisuutta lisäämättä iholle väriä tai painontuntua. Läpikuultava lopputulos toimii parhaiten vaaleammilla ihonsävyillä.

Translucent Sand: korjaa ja tasoittaa ihon sävyvirheitä aavistuksella sävyä. Tämä sävy on täydellinen vaaleista ihonsävyistä keskivaaleisiin ihonsävyihin. Voidaan käyttää myös kevyempänä peitetuotteena SKINPREP:n ja peitevoiteen jälkeen.
INCI:

ORGANIC ARROWROOT – nuolijuuri: upea yrttihoito kuivalle, ärsyyntyneelle tai kuivalle iholle, joka sallii kosteuden läpäisyn uloimmasta ihokerroksesta. Kosteuttaa koko päivän ajan ja rauhoittaa ärtynyttä tai väsynyttä ihoa.​

Ainesosat: MICA, MARANTA ARUNDINACEA ROOT POWDER. +/-: CI 77491, CI 77491, CI 77499.
Käyttö: Ripottele viimeistelypuuteria korkkiin, ota tuotetta siveltimellä pyöritellen tasaisen määrän aikaansaamiseksi. Levitä liukuvin liikkein meikkipohjan päälle tai kosteutetulle iholle. Puuteri auttaa ihoa pysymään kosteutettuna koko päivän samalla, kun se imee itseensä ihon tuottaman ylimääräisen öljyn, joten meikki pysyy siistinä ja raikkaana aamusta iltaan.

Lisätietoja
Tuotemerkki Hynt Beauty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Encore Fine Pressed Powder Puuteri
Arviosi