Facebook Pixel
Fauxmink 811

Fauxmink 811

Fauxmink 811

8,70 €
SKU
SKU-1188
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Synteettiset irtoripset, joiden karvakset jäljittelevät minkkiripsiä. Kevyet ja ihanan pehmeät Ardellin Faux Mink-irtoripset loihtivat sinulle erityisen kauniin katseen. Kokeile täydentämään juhlameikkiäsi tai antamaan särmää arkilookkiisi. Tälläisiä ripsiä nähdäänkin usein Instagramin meikkiguruilla. 

811 on malliltaan kissamainen: ripset näyttävät kepeiltä ja pitkiltä. Ripsi on muotoiltu niin, että pisimmät karvakset ovat ulkonurkassa, luoden katseesta intensiivisen ja kissamaisen. Ripset ovat dramaattiset, mutta kuitenkin kepeän näköiset.

Ripsinauha on tukeva, mutta muotoutuu helposti silmän muotoon. 

Vinkki: Kiinnitä ripset Duon liimalla. Näin ripset pysyvät silmissä koko päivän. Irrota ripset vetämällä kevyesti ulkonurkasta. Puhdista ripset säännöllisesti liottamalla niitä haaleassa vedessä, jonne on liotettu hieman esimerkiksi beautyblenderin sivellinsaippuaa tai muuta siveltimen puhdistusainetta noin 10 minuutin ajan. Huuhtele ripset ja nypi liima irti hellävaraisesti sormin tai pinsetein. Kuivata ripset ja taivuta ne takaisin muotoonsa. 

Lisätietoja
Hinta 8,70 €
Tuotemerkki Ardell
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fauxmink 811
Arviosi