Facebook Pixel
Hammer Toe Vasaravarpaanoikaisija

Hammer Toe Vasaravarpaanoikaisija

Hammer Toe Vasaravarpaanoikaisija

Pedag Hammer Toe Vasaravarpaanoikaisija ehkäisee ihoärsytystä ja kovettumien syntymistä.

Alkaen 9,25 €
SKU
SKU-5433
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Pedag Hammer Toe Vasaravarpaanoikaisija ehkäisee ihoärsytystä ja kovettumien syntymistä. Pehmeästä geelistä valmistettu vasaravarpaanoikaisija oikaisee hellästi vasaravarpaita, poistaen paineen varpaan kärjistä helpottaen näin kipua. Vasaravarpaanoikaisija auttaa myös vähentämään kävellessä tulevaa ihon hankausta ja ihon ärsytystä ja lisäksi pehmeä geeli mukautuu jalan muotoihin.

Rengas pujotetaan yhteen varpaaseen, tyynyosa varpaiden alle. Vasaravarpaanoikaisijan leveä pää tulee olla kohti isovarvasta.
Voidaan vesipestä haalealla vedellä ja pesun jälkeen voit lisätä talkkia. Vältä geelituotteiden säilyttämistä suorassa auringonvalossa tai muussa lämpimässä paikassa.

Lisätietoja
Tuotemerkki Pedag
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hammer Toe Vasaravarpaanoikaisija
Arviosi