Facebook Pixel
Ihoöljy 100 ml

Ihoöljy 100 ml

Ihoöljy 100 ml

37,40 €
SKU
SKU-408-1
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Marja Entrich Ihoöljy lapsille. Suojaava, luonnollinen kylmäpuristettu öljy sopii kaikille vauvasta vaariin. 

Öljysekoite sisältää luonnollisia kylmäpuristettuja öljyjä, kuten auringonkkuaöljyä, manteliöljyä, arganöljyä ja mustaherukansiemenöljyä. Suojaava öljy on täydellinen kosteuttaja ja tuote rauhoittaa ihoa.

Marja Entrichin tuotteet ovat täysin kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuotteilla on ECOCERT-sertifikaatti sekä avainlippu.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil = auringonkukkaöljy, sisältää runsaasti A-ja E vit, tokoferolia ja lesitiiniä, pehmentää ihoa.
Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil = saadaan arganpuusta, rauhoittava, tulehduksia ehkäisevä ja virkistävä vaikutus iholle.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil = manteliöljy, orgaaninen laatu.
Tocopherol = sallittu Ecocert-tuotteissa, antioxsidantti E-vit, joka edistää verenkiertoa, pehmentää ihoa.
Parfum = kasvihajuste.
Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil = luomu mustaherukansiemenöljy, sisältää C-vit. ja antioxidanttia, sekä monia hyödyllysiä rasvahappoja jotka tasapainottavat, kosteuttavat ja antavat ravintoa iholle ja suojaavat edistäen ihon hyvinvointia.
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract = rosmariiniuute rauhoittaa ihoa.

Lisätietoja
Hinta 37,40 €
Tuotemerkki Marja Entrich
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ihoöljy 100 ml
Arviosi