Facebook Pixel
Green Apple™ SPF 15 Moisturizer Päivävoide

Green Apple™ SPF 15 Moisturizer Päivävoide

Green Apple™ SPF 15 Moisturizer Päivävoide

Monivaikutteinen, kevyt kosteusvoide suojaa ihoa auringolta suojakertoimen 15 avulla sekä kiinteyttää, kirkastaa ja tasoittaa ihon pintaa.

49,00 €
SKU
834893004698
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Monivaikutteinen, kevyt kosteusvoide suojaa ihoa auringolta suojakertoimen 15 avulla sekä kiinteyttää, kirkastaa ja tasoittaa ihon pintaa. Kosteuttaa ihoa luomusheaöljyn, -kookosöljyn ja -ruusuöljyn avulla.

Kevyt kosteusvoide, jossa yhdistyvät suojakerroin 15 (sinkkioksidi) yhdistettyinä ihoa uudistaviin ja kiinteyttäviin peptideihin, DMAE:n, alfalipoiinihappoon, ubikinoni (koentsyymi Q10) ja luomuhedelmähappoihin. Luomuöljyt kosteuttavat ihoa tehokkaasti: shea, kookos ja ruusu. Tällä tuotteella suojaat ihoasi tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi käytä yhdessä Green Apple Age Defy Serum -seerumin kanssa.

Green Apple -tuotteet sopivat 20-vuodesta eteenpäin kaikille ihotyypeille, ei kuitenkaan herkälle iholle tai rosaceasta kärsivälle iholle tehokkaiden hedelmähappojensa vuoksi.

Ihotyyppi: Normaali, kuiva, aikuinen, ikääntyvä ja sekaiho.

50 mL

Lisätietoja
Hinta 49,00 €
Ihotyypit Herkkä iho, Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Juice Beauty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Green Apple™ SPF 15 Moisturizer Päivävoide
Arviosi