Facebook Pixel
Eyelash Enhancing Serum

Eyelash Enhancing Serum

Eyelash Enhancing Serum

MaxeyLash on ripsiseerumi, joka tukee karvatupen toimintaa.

69,00 €
Vain 0 jäljellä
SKU
SKU-1204
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Mikä on MaxeyLash?

MaxeyLash on ripsiseerumi, joka tukee karvatupen toimintaa. Tuote alkaa vahvistamaan ripsiä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Noin kuukauden kuluttua ripset ovat selkeästi pidemmät, tuuheammat, täyteläisemmät ja tummemmat. Säännöllistä käyttöä jatkamalla saa parhaat tulokset. Tuotteen vaikutukset ovat yksilöllisiä.

Ennen MaxeyLashia

MaxeyLash jälkeen

Kuinka pitkään yksi MaxeyLash-putkilo kestää?
Noin 4-5 kuukautta. Tuotetta käytetään kerran päivässä. Kun haluttu tulos on saavutettu (maksimitulokset noin kahden kuukauden kuluttua), käytetään joka toinen päivä.

Voiko MaxeyLash aiheuttaa allergisen reaktion?
MaxeyLash on hellävarainen silmäluomelle. Tuotteen laittamisen jälkeen
iholla voi tuntua pientä kihelmöintiä ja kuumuutta, jotka häviävät nopeasti. Tämä on normaalia.

Jos ripsirajan iho alkaa punoittamaan tai tuntuu aralta, käytetään joka toinen päivä kunnes ärsytys häviää. Jos tuotetta joutuu silmään, tulee silmät huuhdella välittömästi. Ei saa käyttää rikkoontuneelle iholle.
Käyttö lopetettava, jos silmä punoittaa tai kutiaa. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin.

Muuta:
Kun lopettaa MaxeyLashin käytön, ripset palautuvat pikkuhiljaa alkuperäiseen tilaan.
Sopii käytettäväksi ripsipidennysten kanssa.
MaxeyLashiä voi käyttää myös kulmakarvoihin, mutta ei ole tarkoitettu muun karvankasvun edistämiseen. Tuote tulee pitää vain omassa käytössä.
Ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Ei alle 18-vuotiaille.
Ei ole testattu eläimillä.

Lisätietoja
Hinta 69,00 €
Tuotemerkki Maxeylash
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eyelash Enhancing Serum
Arviosi

Miten MaxeyLashiä käytetään?


Poistetaan meikki ja puhdistetaan kasvot. Piilolinssit tulee poistaa ennen levittämistä. Levitetään pieni määrä ripsirajaan. Voidaan käyttää sekä ylä- että alaripsirajaan. Siveltimen voi pyyhkäistä putkilon suuaukon reunaan ennen levittämistä jolloin tuotetta ei tule liikaa Suositellaan käytettäväksi iltaisin.

Incredients:
Aqua, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Gaprylyl Glycol, Panthenol, Alcohol, Biotin, Sodium Hydroxide, Isopropyl Dihydro Noralfaprostal, Sodium Hyaluronate, Phenethyl Caffeate