Facebook Pixel
Aktiivikivihiili-palasaippua Detox Bar

Aktiivikivihiili-palasaippua Detox Bar

Aktiivikivihiili-palasaippua Detox Bar

4,95 €
SKU
SKU-4700
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Huipputehokas hiilisaippua kasvojen puhdistukseen. Vaikka tehokas kivihiili toimiikin epäpuhtauksia vastaan, saippua ei kuitenkaan kuivata ihoa vaan hoitaa sitä hellävaraisesti. Eteeriset öljyt rosmariinista ja sitruksista piristävät väsynyttä ja sameaa ihoa. Kivihiili imaisee epäpuhtauksia puoleensa. Oliiviöljy, sheavoi ja kookosöljy ravitseat ihoasi puhdistaessasi kasvosi. 

INCI: Ingredients: Sodium olivate, Sodium cocoate, Aqua, Butyrospermum parkii butter, Rosmarinus officinalis (rosemary ) essential oil contains limonene, Citrus aurantifolia (lime ) essential oil contains citral, limonene, Charcoal powder

Friendly Soap -palasaippuat valmistetaan Englannissa käsityönä käyttämällä perinteistä kylmäpuristusmenetelmää. Prosessin hienous piilee siinä, että sivutuotteita ei synny ja jokaisen erän raaka-aineet voi valita tarkkaan erikseen. Käsin tekemällä olemme ystävällisiä luonnon monimuotoisuutta kohtaan. Palasaippua on edullinen, koska pakkaus- ja kuljetuskustannukset ovat pienet ja niiden valmistukseen käytetään vain vähän raaka-aineita. Palasaippua ei tarvitse säilöntäaineita koska siinä ei ole vettä. Palasaippua on itseasiassa tiiviste. Miksi ostaisitkaan vettä kun sitä tulee hanasta.


Friendly Soap on rekisteröitynyt sekä Vegan Societiin että Cruelty Free Internationaliin!


Friendly soap -palasaippuat valmistetaan ilman palmuöljyä, säilöntäaineita ja vaahdotusaineita. Uskomme, että SLS (sodium lauryl sulfate) tai parabeenien käytölle ei ole tarvetta – joten emme käytä niitä!

Lisätietoja
Hinta 4,95 €
Ihotyypit Rasvoittuva iho, Sekaiho
Tuotemerkki Friendly Soap
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aktiivikivihiili-palasaippua Detox Bar
Arviosi