Facebook Pixel
Jade Gua Sha

Jade Gua Sha

Jade Gua Sha

14,00 €
SKU
Jade Gua Sha
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.
Jade Gua Sha is available to buy in increments of 1

TEHOKAS KASVOJENKOHOTUS GUA SHA-KIVELLÄ!

Helppo gua sha-hieronta rentouttaa, rauhoittaa ja tasoittaa kasvojen ihoa ja kipeitä lihaksia tehokkaasti. Kevyet hierontaliikkeet kasvoilla aktivoivat kuona-aineiden poistumista, supistavat huokosia sekä vilkastuttavat pintaverenkiertoa, aktivoiden samalla hoitotuotteiden imeytymistä. Säännöllinen guashaus tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä ehkäisee uusien syntymistä.

100% Jade- kivestä valmistettua gua shaa voit käyttää kuivalla ihon pinnalla tai yhdessä öljyn tai seerumin kanssa. Jo muutaman minuutin guasha- hieronnan jälkeen huomaat ihossa muutoksia! Hiero kasvoja sivelevin, kampamaisin liikkein, kitkaten, pumpaten tai mikä sinusta tuntuu parhaalta. Iho punoittaa hetken tehokkaan hieronnan jälkeen. Vältä kuitenkin liian voimakasta hierontaa kasvojen alueella.

Historia: Gua Sha kampaa on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä tuhansia vuosia kehon eri kiputiloja hoidettaessa. Gua Sha –hieronta aktivoi nestekiertoa ja elvyttää aineenvaihduntaa. Sillä voidaan poistaa lihaskipuja ja jännityksiä sekä avata lihaskalvoja. Gua Shalla voidaan myös hieroa energiakanavia ja akupisteitä.

Lisätietoja
Hinta 14,00 €
Ihotyypit Herkkä iho, Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Gua Sha Suomi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jade Gua Sha
Arviosi