Facebook Pixel
Bioteho Seerumi 30 ml

Bioteho Seerumi 30 ml

Bioteho Seerumi 30 ml

Marja Entrich Bioteho Seerumi on kosteuttava anti-age seerumi, joka auttaa korjaamaan ja ennaltaehkäisemään ikääntyvän ihon merkkejä: ryppyjä, suurentuneita ihohuokosia, sameutta, värivirheitä, ohentumista ja veltostumista.

99,80 €
SKU
SKU-394-1
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Marja Entrich Bioteho Seerumi on kosteuttava anti-age seerumi, joka auttaa korjaamaan ja ennaltaehkäisemään ikääntyvän ihon merkkejä: ryppyjä, suurentuneita ihohuokosia, sameutta, värivirheitä, ohentumista ja veltostumista. Nämä muutokset johtuvat elastaanin ja kollageenin vähentymisestä sekä ihon "väsymisestä" eli ihosolut eivät uusiudu niin aktiivisesti, kuin nuorella iholla. Tämä seerumi aktivoi ihoa, jotta solujen uudistuminen kiihtyisi ja muutokset eivät pääse syntymään. Kosteuttavat raaka-aineet auttavat välittömän vaikutuksen tuomisessa, hyaluronihappo tekee ihosta välittömästi täyteläisemmän näköisen. Iho tuntuu ja näyttää nuorekkaammalta ja kiinteämmältä.

Marja Entrichin tuotteet ovat täysin kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuotteilla on ECOCERT-sertifikaatti sekä avainlippu.

Lisätietoja
Hinta 99,80 €
Ihotyypit Herkkä iho, Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Marja Entrich
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bioteho Seerumi 30 ml
Arviosi

Levitä puhdistetuille kasvoillesi ja kaulallesi kasvoveden jälkeen aamuin/illoin ennen kosteusvoidetta

Agua, Glycerin, SaccharideIsomerate, Glycoproteins, Glutamic Acid, Valine, Threonine, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siligua (Locust Bean) Gum, Caprylyl / Capryl Wheat Bran / Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran / Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Parfum, Citric Acid, Sodium Citrate