Facebook Pixel
Medical Tehotuote Iho-ongelmiin 25 ml

Medical Tehotuote Iho-ongelmiin 25 ml

Medical Tehotuote Iho-ongelmiin 25 ml

32,90 €
SKU
SKU-417-1
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Marja Entrichi Medical on hoitoneste iho-ongelmiin. Rasvaton koostumus sisältää sinkkiä, kaoliinisavea ja Allantoinia. Sinkki on tehokas raaka-aine näppyjen ja tulehdusten rauhoittamiseen. Kaoliini auttaa kuivattamaan näppyjä. Allantoini on rauhoittava raaka-aine. 

Sopii käytettäväksi näppyjen, aknen ja ihottumien hoitoon. Iho rauhoittuu ja paranee nopeasti! Voit käyttää tuotetta myös voiteiden päällä. Väripigmenttien ansiosta tuote ei jätä valkoista peitettä, vaan sulautuu ihon sävyyn.

Käyttöohje: Ravista hyvin ennen käyttöä ja levitä ongelma-alueille puhdistuksen jälkeen ohut kerros ja akneiholle myös yöksi.

Marja Entrichin tuotteet ovat täysin kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuotteilla on ECOCERT-sertifikaatti sekä avainlippu.

INCI: Agua, Zinc Oxide, Glycerin, Alcohol Denat, Kaolin, Talc, Silica, Xanthan Gum, Allantoin, CI77491, CI77492, CI77498, Citric Acid

Lisätietoja
Hinta 32,90 €
Ihotyypit Herkkä iho, Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Marja Entrich
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Medical Tehotuote Iho-ongelmiin 25 ml
Arviosi