Facebook Pixel
Midsummer Magic Lifting Serum Seerumi 30 ml

Midsummer Magic Lifting Serum Seerumi 30 ml

Midsummer Magic Lifting Serum Seerumi 30 ml

Inari Cosmetics Midsummer Magic Lifting Serum on se seerumi, jota olet etsinyt - täydellisen tehokas monitoimituote ikääntymisen merkkien häivyttämiseen ja ennaltaehkäisyyn! 

145,00 €
SKU
Midsummer Magic Lifting Serum Seerumi 30 ml
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.
Midsummer Magic Lifting Serum Seerumi 30 ml is available to buy in increments of 1

Inari Cosmetics Midsummer Magic Lifting Serum on se seerumi, jota olet etsinyt - täydellisen tehokas monitoimituote ikääntymisen merkkien häivyttämiseen ja ennaltaehkäisyyn! Ihomuutokset, kuten juonteet, rypyt ja veltostuminen häiventyvät ja iho pysyy kosteutettuna. Tuote on kuin täydellinen minikasvohoito kotona joka päivä - ihosta tulee eloisa ja kaunis sekä välittömästi, että pitkäkestoisesti. 


Arctic Blend – anti-aging vaikutus


Tuotteiden tehokkuus on Inari Arctic Cosmeticsin sydämessä. Tämän takia merkki kehitti Arctic Blendin, arktisista bioaktiivisista raaka-aineista sekoitetun vaikutusainekompleksin. Kompleksi sisältää kuutta kasvia, jotka kaikki ovat huipputiheitä ravinneainekoostumukseltaan. Nämä kasvit torjuvat ihon ennenaikaista vanhenemista sekä tehostavat kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä.


Arctic Blendin raaka-aineet tulevat jäkäläkankailta, tuntureiden laaksoista ja soilta. Villinä kasvaneet marjat ja pakurikäävän uute sisältävät huikean määrän antioksidantteja ja vitamiineja ja kun ne yhdistetään arktiseen lähdeveteen ja hyaluronihappoon, saadaan uskomaton ja mullistava anti-age kokemus. 

Arctic Blend koostuu kuudesta kasviuutteesta. Se korjaa ihon vaurioita, kuten UV-vaurioita ja pigmentaatio-ongelmia. Sekoitus kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja kiitos suuren antioksidanttipitoisuuden, ovat anti-aging vaikutukset huipussaan! 
Pakurikääpäuute on vanha tuttu ravintolisä. Se on upea raaka-aine myös ihonhoidossa - tutkimuksissa pakurikääpäuutteesta on löytynyt yli 200 ainetta, jotka toimivat ihossa vahvistaen, korjaten, vähentäen ryppyjä ja lisäten kosteuspitoisuutta. 
Männynkaarnauute on hemmotteleva ja hellävarainen kasviyhdiste. Tutkimukset ovat osoittaneet sen lieventävän tulehdusta ja auttavan auringosta johtuvien pigmenttihäiriöiden häivyttämisessä.
Ruusunjuuriuute tasapainoittaa ja kirkastaa ihoa. Se myös ennaltaehkäisee pigmenttihäiriöiden syntymistä, sillä se vähentää pigmenttien muodostumista. Ruusunjuuriuute on voimakas antioksidantti.
Lakan marjauute sisältää huippumäärän vitamiineja! C- ja E-vitamiinit toimivat ihoa suojaten, kirkastaen ja pehmentäen. Puolukan siemenöljy on a-linoleenihappon ja E-vitamiin lähde. Se kosteuttaa, tasoittaa ja vahvistaa ihoa. Arktisen mustikan lehtiekstrakti on huikean antioksidanttipitoinen, kirkastava ja mikroverenkiertoa stimuloiva raaka-aine joka ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä.


Hyaluronihappo on ihon syväkosteuttaja, jota ihossa on luonnostaan. Sen tuotanto kuitenkin heikkenee jo 25. ikävuoden jälkeen - tästä johtuu iän mukana tuleva ihon kuivuminen sekä veltostuminen. Inari Arctic Beautyn tuotteet sisältävät kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä parhaan mahdollisen vaikutuksen takaamiseksi. Eri molekyylikoot tekevät ihoilla eri asioita. Suurimmat molekyylit täyteläistää ihoa, eli ne täyttävät ihon pieniä juonteita ja tekee siitä heti kimmoisamman näköisen. Pienemmät molekyylit imeytyvät syvemmälle ihoon, eli ne vaikuttavat pidemmän aikaa. 


Tuotteiden kaikki raaka-aineet ovat täysin luonnollisia, sertifioidussa luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä aineita. Tuotteet ovat täysin vegaanisia ja ne on dermatologisesti testattu. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen normaalista kuivalle ja myös herkälle iholle.

Lisätietoja
Hinta 145,00 €
Ihotyypit Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Inari Arctic Beauty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Midsummer Magic Lifting Serum Seerumi 30 ml
Arviosi

Käyttö: Annostele tippa silkkistä seerumia aamuin illoin kasvovoiteen alle. Tehoseerumi antaa ihollesi täyteläisen tunteen ja saa sen hehkumaan jo muutaman viikon käytön jälkeen.
Vinkki: Käytä runsaampi määrä kasvonaamiona ja anna vaikuttaa 15 minuutin ajan. Huuhtele ylimääräinen seerumi vedellä pois.

Sisältää: Aqua***, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Squalane, Helianthus Annuus Seed Oil, Rhodiola Rosea Root Extract*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract**, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil**, Pinus Sylvestris Bark Extract**, Inonotus Obliquus Extract**, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract**, Carrageenan, Humulus Lupulus Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Pectin, Zinc PCA, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Ethyl Ferulate, Tocopherol, Parfum
*Organic farming ** Wild harvested in organic-certified forest area *** Spring water