Facebook Pixel
All Natural Lavender Hair Conditioner Laventelihoitoaine 250 ml

All Natural Lavender Hair Conditioner Laventelihoitoaine 250 ml

All Natural Lavender Hair Conditioner Laventelihoitoaine 250 ml

21,00 €
SKU
4742763006443
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.
All Natural Lavender Hair Conditioner Laventelihoitoaine 250 ml is available to buy in increments of 1

Nurme All Natural Lavender Hair Conditioner Laventelihoitoaine 250 ml on laventelia sisältävä hoitoaine, joka sopii ohuille ja oheneville hiuksille sekä hiuksia kasvattaville! Ihanan tuoksuinen laventeli on tehokas raaka-aine hiusten hemmotteluun; se tukee hiustenkasvua, estää hiustenlähtöä, kosteuttaa hiuspohjaa ja hiuksia ja edistää päänahan verenkiertoa tukien uusien hiusten kasvua. Laventelin lisäksi hoitoaine sisältää hoitavia rasvahappoja. Hoitoaine rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa. 

Ei sisällä SLS, SLES tai parabeenejä. Vegaaninen.

Lisätietoja
Hinta 21,00 €
Tuotemerkki Nurme
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:All Natural Lavender Hair Conditioner Laventelihoitoaine 250 ml
Arviosi

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Ceteareth-20, Camelina sativa Seed Oil, Panthenol, Anthemis nobilis Flower Oil, Punica Granatum Seed Oil, Tocopherol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin,
Potassium sorbate, Lavendula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool*, Limonene*

*Occures naturally in essential oils