Facebook Pixel
Avocado Oil Shampoo Bar Palashampoo Tummille Hiuksille

Avocado Oil Shampoo Bar Palashampoo Tummille Hiuksille

Avocado Oil Shampoo Bar Palashampoo Tummille Hiuksille

Nurme Avocado Oil Shampoo Bar on avokadoöljyä sisältävä palashampoo tummille hiuksille.

8,90 €
SKU
Avocado Oil Shampoo Bar Palashampoo Tummille Hiuksella
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.
Avocado Oil Shampoo Bar Palashampoo Tummille Hiuksille is available to buy in increments of 1

Nurme Avocado Oil Shampoo Bar on avokadoöljyä sisältävä palashampoo tummille hiuksille. Avokadoöljy on äärimmäisen syväkosteuttava ja ravitseva ja se tekee hiuksista taas eloisat ja kiiltävät tuoden hiusten sävyä paremmin esiin. Hiuksista tulee kauniin kiiltävät ja tuuheat.

Lisätietoja
Hinta 8,90 €
Tuotemerkki Nurme
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Avocado Oil Shampoo Bar Palashampoo Tummille Hiuksille
Arviosi

Käyttö: Hiero shampoopalaa kosteisiin hiuksiin ja hiero runsaaksi vaahdoksi. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä ja käytä tarvittaessa hoitoainetta. Aloittaessasi tuotteen käytön, anna hiustesi tottua shampoopalaan muutama viikko

INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ricinus Communis Seed (Castor) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citric Acid, Sodium Borate (Borax)