Facebook Pixel
118 Black Glamour irtoripset

118 Black Glamour irtoripset

118 Black Glamour irtoripset

7,60 €
SKU
SKU-1192
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Kissamaiset irtoripset.

Nämä Ardellin kissamaiset ripset tuovat kauniin yksityiskohdan katseeseen. Ripset ovat pitkät, mutta samalla erotellut, jolloin ne myös näyttävät siisteiltä. Ripsi on muotoiltu niin, että se tuuhenee ja pitenee ulkonurkkaa kohden, jolloin silmän muoto näyttää kissamaisemmalta. Sopii erityisesti juhlameikkiin.

Voidaan käyttää uudelleen.  

Vinkki: Kiinnitä ripset Duon liimalla. Näin ripset pysyvät silmissä koko päivän. Irrota ripset vetämällä kevyesti ulkonurkasta. Puhdista ripset säännöllisesti liottamalla niitä haaleassa vedessä, jonne on liotettu hieman esimerkiksi beautyblenderin sivellinsaippuaa tai muuta siveltimen puhdistusainetta noin 10 minuutin ajan. Huuhtele ripset ja nypi liima irti hellävaraisesti sormin tai pinsetein. Kuivata ripset ja taivuta ne takaisin muotoonsa. 

Lisätietoja
Hinta 7,60 €
Tuotemerkki Ardell
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:118 Black Glamour irtoripset
Arviosi