Facebook Pixel
Pro Brow Defining Kit Kulmapaletti

Pro Brow Defining Kit Kulmapaletti

Pro Brow Defining Kit Kulmapaletti

19,90 €
SKU
SKU-1147
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Pro Brow Defining Kit on täydellinen kulmakarvasetti, jossa 3 puuterimaista kulmaväriä, kulmaluun korostusväri, vahakynä värin kiinnittämiseen ja kulmasivellin/-harja. Kulmapuutereista löytyy sävy jokaiselle; käytä värejä yksittäin tai sekoita itsellesi oikea sävy. Tällä paketilla saat luotua itsellesi juuri sellaiset kulmat kuin haluat. 

Aloita sukimalla vahakynää kulmakarvoihin kevyin vedoin. Näin saat luotua tarttumapintaa puutereille. Ota siveltimeen sinulle sopivaa sävyä ja vedä kevyitä vetoja kasvoista ulospäin . Toista niin kauan, että kulmat näyttävät omaan silmääsi kauniilta. Harjaa kulmaharjalla kulmat läpi niin, että sävy pehmenee hiukan. Tämän jälkeen voit joko siistiä kulmaluun peiteaineella ja lisätä korostussävyä korkeimmalle kohdalle tai hypätä suoraan korostusvärin lisäämiseen. 

Lisätietoja
Hinta 19,90 €
Tuotemerkki Ardell
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pro Brow Defining Kit Kulmapaletti
Arviosi