Facebook Pixel
3-in-1 Saippua Travel Bar

3-in-1 Saippua Travel Bar

3-in-1 Saippua Travel Bar

Kolme tuotetta yhdessä, helppoa eikö? Tämä saippuapala toimii saippuana, shampoona ja deodoranttina!

4,95 €
SKU
SKU-4701
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Kolme tuotetta yhdessä, helppoa eikö? Tämä saippuapala toimii saippuana, shampoona ja deodoranttina! Raaka-aineidensa takia tuote on antibakteerinen ja auttaa myös karkoittamaan hyönteisiä.

Friendly Soap -palasaippuat valmistetaan Englannissa käsityönä käyttämällä perinteistä kylmäpuristusmenetelmää. Prosessin hienous piilee siinä, että sivutuotteita ei synny ja jokaisen erän raaka-aineet voi valita tarkkaan erikseen. Käsin tekemällä olemme ystävällisiä luonnon monimuotoisuutta kohtaan. Palasaippua on edullinen, koska pakkaus- ja kuljetuskustannukset ovat pienet ja niiden valmistukseen käytetään vain vähän raaka-aineita. Palasaippua ei tarvitse säilöntäaineita koska siinä ei ole vettä. Palasaippua on itseasiassa tiiviste. Miksi ostaisitkaan vettä kun sitä tulee hanasta.

Friendly Soap on rekisteröitynyt sekä Vegan Societiin että Cruelty Free Internationaliin!

Friendly soap -palasaippuat valmistetaan ilman palmuöljyä, säilöntäaineita ja vaahdotusaineita. Uskomme, että SLS (sodium lauryl sulfate) tai parabeenien käytölle ei ole tarvetta – joten emme käytä niitä!

Lisätietoja
Hinta 4,95 €
Ihotyypit Herkkä iho, Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Friendly Soap
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:3-in-1 Saippua Travel Bar
Arviosi

INCI: Sodium cocoate, Sodium olivate, Aqua, Sodium castorate, Aloe barbadensis (aloe vera)
leaf juice, Lavandula angustifolia (lavender) essential oil contains linalool, Cymbopogon schoenanthus (lemongrass) essential oil contains citral, geraniol, limonene, linalool Melaleucs alternifolia (tea tree) essential oil, Mentha piperita (peppermint) essential oil