Facebook Pixel
Kaakaovoi Kasvosaippua Cocoa Butter

Kaakaovoi Kasvosaippua Cocoa Butter

Kaakaovoi Kasvosaippua Cocoa Butter

Lapsillekin sopiva, äärimmäisen hellävarainen ja kosteuttava saippua.

4,95 €
SKU
FB002
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Lapsillekin sopiva, äärimmäisen hellävarainen ja kosteuttava saippua. Hajustamaton. Ravitsee ihoa kaakaovoin voimin eikä vie ihon omaa kosteutta pois. Saippua on valmistettu kaakaovoista, oliiviöljystä ja kookosöljystä.

Friendly Soap -palasaippuat valmistetaan Englannissa käsityönä käyttämällä perinteistä kylmäpuristusmenetelmää. Prosessin hienous piilee siinä, että sivutuotteita ei synny ja jokaisen erän raaka-aineet voi valita tarkkaan erikseen. Käsin tekemällä olemme ystävällisiä luonnon monimuotoisuutta kohtaan. Palasaippua on edullinen, koska pakkaus- ja kuljetuskustannukset ovat pienet ja niiden valmistukseen käytetään vain vähän raaka-aineita. Palasaippua ei tarvitse säilöntäaineita koska siinä ei ole vettä. Palasaippua on itseasiassa tiiviste. Miksi ostaisitkaan vettä kun sitä tulee hanasta.


Friendly Soap on rekisteröitynyt sekä Vegan Societiin että Cruelty Free Internationaliin!


Friendly soap -palasaippuat valmistetaan ilman palmuöljyä, säilöntäaineita ja vaahdotusaineita. Uskomme, että SLS (sodium lauryl sulfate) tai parabeenien käytölle ei ole tarvetta – joten emme käytä niitä!

Lisätietoja
Hinta 4,95 €
Ihotyypit Herkkä iho, Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Friendly Soap
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaakaovoi Kasvosaippua Cocoa Butter
Arviosi

INCI: Sodium cocoa butterate, Sodium olivate, Sodium cocoate, Aqua