Facebook Pixel
Mystical Mermaid Eco Glitter Mix

Mystical Mermaid Eco Glitter Mix

Mystical Mermaid Eco Glitter Mix

Mystical Mermaid Eco Glitter Mix-Ekoglittersekoitus. 2 g purkki kosmeettista isohileistä Ruffle Army -irtoglittersekoitusta.

5,50 €
SKU
SKU-957
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Mystical Mermaid Eco Glitter Mix-Ekoglittersekoitus. 2 g purkki kosmeettista isohileistä Ruffle Army -irtoglittersekoitusta. Sisältää viittä eri glitteriä: hopeaa koossa 2,4 mm ja 1 mm, TURQUOISE TEMPTATION -glitteriä koossa 2,4 mm ja 1 mm ja Smaragdine GREEN -glitteriä koossa 1 mm. Hileiden muoto on kuusikulmio. Tämä on kaunis ja ihanan vaihteleva merenneitohenkinen sekoitus, jolla saat hetkessä näyttävän meikin aikaan. Tällä valmiilla glittermixillä pääset helposti alkuun isojen glitterien kanssa ja saat nopeasti festari- tai juhlalookin luotua!

Biohajoava ekoglitterimme hajoaa luonnossa. Ekoglitter on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista (lähinnä eukalyptuspuista). Sitä ei ole testattu eläimillä ja se on myrkytöntä ja vegaanista.

Sopii käytettäväksi silmämeikkiin ja muualle iholle, huuliin ja hiuksiin. Kiinnitetään iholle esimerkiksi vaseliinilla ja levitetään sormin tai meikkisiveltimellä.

Lisätietoja
Hinta 5,50 €
Tuotemerkki Glittershop.fi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mystical Mermaid Eco Glitter Mix
Arviosi