Facebook Pixel
Unicorn Power Eco Glitter Mix

Unicorn Power Eco Glitter Mix

Unicorn Power Eco Glitter Mix

Unicorn Power Eco Glitter Mix-Ekoglittersekoitus. 2 g purkki kosmeettista isohileistä Ruffle Army -irtoglittersekoitusta.

5,50 €
SKU
SKU-956
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Unicorn Power Eco Glitter Mix-Ekoglittersekoitus. 2 g purkki kosmeettista isohileistä Ruffle Army -irtoglittersekoitusta. Sisältää kolmea eri glitteriä koossa 1 mm: Stardust SILVER, TURQUOISE TEMPTATION ja Raspberry PINK. Hileiden muoto on kuusikulmio. Tämä sekoitus on värikäs, leikkisä ja supersöpö! Toimii aivan loistavasti silmän ympärillä ja poskilla, ja näyttää hauskalta myös huulilla. Laita enemmän glitteriä silmäkulmaan ja häivytä vähitellen - näyttävä bilemeikki on parissa minuutissa valmis! Toimii erittäin hyvin yksin, mutta voit yhdistää tätä melkein minkä tahansa muun glitterimme kanssa vielä vaikuttavamman lopputuloksen saamiseksi.

Biohajoava ekoglitterimme hajoaa täysin luonnossa. Ekoglitter on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista (lähinnä eukalyptuspuista). Sitä ei ole testattu eläimillä ja se on myrkytöntä ja vegaanista.

Sopii käytettäväksi silmämeikkiin ja muualle iholle, huuliin ja hiuksiin. Kiinnitetään iholle esimerkiksi vaseliinilla ja levitetään sormin tai meikkisiveltimellä.

Lisätietoja
Hinta 5,50 €
Tuotemerkki Glittershop.fi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Unicorn Power Eco Glitter Mix
Arviosi