Facebook Pixel
BE BERRY Smooth Moisturizing Peel Mask

BE BERRY Smooth Moisturizing Peel Mask

BE BERRY Smooth Moisturizing Peel Mask

BE BERRY SMOOTH Super-kosteuttava Peel Off naamio.

9,90 €
SKU
SKU-1263
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

BE BERRY SMOOTH Super-kosteuttava Peel Off naamio. Tämä naamio sisältää antioksidantti rikasta mustikkaa, joka auttaa parantamaan ihonlaatua. Ananasuute taas puhdistaa, virkistää ja antaa uutta elinvoimaan ihollesi. Kasvot tuntuvat erittäin ravituilta ja iho on super pehmeä.Lisätietoja
Hinta 9,90 €
Ihotyypit Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho
Tuotemerkki Formula 10.0.6
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BE BERRY Smooth Moisturizing Peel Mask
Arviosi

Käyttöohje: Levitä naamiota siveltimen tai sormien avulla ohut kerros puhdistetulle ja kuivalle iholle tarvittaessa myös kaulalle välttäen silmänympärysaluetta. Annetaan vaikuttaa noin 10-15 min kunnes naamio on täysin kuivunut. Kuivumisaika riippuu levitetyn kerroksen paksuudesta. Naamio kuivuu ohueksi kalvoksi ja se irrotetaan varovasti vetämällä. Huuhtele lopuksi kasvot lämpimällä vedellä. Käytetään tarvittaessa 1-3 kertaa viikossa.