Facebook Pixel
Care Taker Shampoo

Care Taker Shampoo

Care Taker Shampoo

CARE TAKER -rauhoittava shampoo kuivalle, herkälle ja rasittuneelle hiuspohjalle.

10,90 €
Vain 0 jäljellä
SKU
SKU-1241
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

CARE TAKER -rauhoittava shampoo kuivalle, herkälle ja rasittuneelle hiuspohjalle.
Shampoo sisältää Kaurauutetta, Kamomillauutetta, sekä Oliiviöljyä, jotka yhdessä kosteuttavat, tasapainottavat ja elvyttävät päänahkaa, sekä hiuksia.


Hiustenhoito luonnollisilla tuotteilla ei todellakaan tarvitse olla enää tylsää! Markkinoille on saapunut kauan odotettu uudenlainen brändi Noughty, jonka tuotteissa on käytetty 97% tarkoin valittuja luonnollisia ainesosia.
Koe erilaisten öljyjen, yrttien ja siementen uskomaton teho päivittäisessä hiustenhoidossa samalla nauttien ylellisistä tuoksuista, joiden yhdistelmät hellivät hiuksiasi tyvestä latvaan.


Noughty hiustenhoitosarja on täynnä vain niitä ainesosia, joita hiukset todella tarvitsevat. Sopii koko perheen käyttöön.

Lisätietoja
Hinta 10,90 €
Tuotemerkki Noughty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Care Taker Shampoo
Arviosi