Facebook Pixel
Quick Treat Ivory Pesukinnas

Quick Treat Ivory Pesukinnas

Quick Treat Ivory Pesukinnas

Pitkä työpäivä, elämäsi bileet, romanttinen komedia tai ehkä söpöjä kissanpentuja...Levähtänyt meikki ei ole ikinä mukava yllätys.

5,90 €
SKU
SKU-1174
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Pitkä työpäivä, elämäsi bileet, romanttinen komedia tai ehkä söpöjä kissanpentuja...Levähtänyt meikki ei ole ikinä mukava yllätys. Nyt sen korjailu on tehty helpommaksi kuin koskaan - GLOV Quick Treat miniputsarilla! 

Pääset pandasilmistä helposti ja nopeasti eroon tällä pienellä, sormen kokoisella välineellä, joka mahdollistaa pienten ongelmien korjaamisen huomaamattomasti ja nopeasti, oli se sitten silmämeikkiä tai huulipunaa. Se on myös kooltaan niin pieni, että se mahtuu mukaan ihan joka paikkaan viemättä tilaa juuri lainkaan!

Lisätietoja
Hinta 5,90 €
Tuotemerkki Glov
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Quick Treat Ivory Pesukinnas
Arviosi

Käyttö: Kostuta vedellä. Pyyhkäise kevyesti painaen niistä kohdista, joita haluat korjailla. Pese GLOV sille tarkoitetulla saippuallaja jätä kuivumaan ilmavasti.