Facebook Pixel
Kaura-mustikkaöljyseerumi

Kaura-mustikkaöljyseerumi

Kaura-mustikkaöljyseerumi

Fiini Naturally Kaura-mustikkaöljyseerumi sisältää puhdasta kotimaista kauraöljyä sekä mustikansiemenöljyä ja hemmottelee kasvojen ihoa.

34,90 €
SKU
SKU-7-1
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Fiini Naturally Kaura-mustikkaöljyseerumi sisältää puhdasta kotimaista kauraöljyä sekä mustikansiemenöljyä ja hemmottelee kasvojen ihoa. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, mutta myös sekaiholle.

Kotimainen kauraöljy kosteuttaa sekä pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta ja punoitusta. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauraöljylle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä kauran ominaisuudet vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäten elastaanin ja kollageenin tuotantoa.

Kotimainen mustikansiemenöljy sisältää runsaasti omega-9-öljyhappoa, omega-3-alfalinoleenihappoa ja omega-6-linolihappoa sekä E-vitamiinia ja antioksidantteja. Mustikan siemenöljy on ihoa rauhoittava, antioksidanttisesti suojaava, ihoa vaalentava sekä ikääntymistä hidastava.

Koko 30ml

Lisätietoja
Hinta 34,90 €
Ihotyypit Herkkä iho, Kuiva iho, Sekaiho
Tuotemerkki Fiini Naturally
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaura-mustikkaöljyseerumi
Arviosi

Levitä hellästi puhdistetuille ja kosteutetuille kasvoille sekä kaulalle.

**Avena sativa kernel oil (kaura), *Simmondsia chinensis seed oil (jojoba), **Vaccinium myrtillus seed oil (mustikka), Tocopherol ( E-vitamiini)
**Suomalainen raaka-aine
*Luomuraaka-aine