Facebook Pixel
Unscented, Hajusteeton Soijavahakynttilä

Unscented, Hajusteeton Soijavahakynttilä

Unscented, Hajusteeton Soijavahakynttilä

16,30 €
SKU
4742578000827

Hajuton soijavahakynttilä sopii niille, jotka haluavat nauttia kodikkaasta kynttilänvalosta ilman tuoksua.

Joikin soijakynttilät ovat käsintehtyjä. Ne valmistetaan ainoastaan luonnollisesta soijavahasta ja hienoimmasta puuvillasydämestä.

Miksi soijavaha? Soijavaha palaa puhtaammin ja pidempään – se on myrkytön ja palaa puhtaammin kuin parafiini, joka voi luovuttaa karsinogeenejä kuten toluleeni ja bentseeni. Pitkä paloaika – soijavaha palaa hitaammin ja viileämmin. Soijavahaa saadaan soijapavuista, joten näin saadaan pidempään palavia kynttilöitä uusiutuvista luonnonvaroista. Soijavaha on luonnollisesti biohajoava. Voit puhdistaa lasipurkin poltettuasi kynttilän loppuun ja ottaa hyötykäyttöön.

Miten poltat oikein kynttilää?
Polta kynttilää korkeintaan 3-4 tuntia kerrallaan ja vähintään puolituntia niin, että koko kynttilän pintakerros sulaa. Näin kynttilän pintaan ei tule reikää, eikä sydän huku. Jos palamisaika on yli 3-4 tuntia kynttilä palaa nopeammin. Tällöin myös sydänlanka pitenee ja liekki suurenee, lepattaa ja synnyttää savua. Polttaessa sydänlangan tulisi olla noin 0,5 cm pitkä, voit katkaista langan saksilla myös sen palaessa. Sammuta kynttilä kastamalla sydänlanka sulaneeseen kynttilänesteeseen niin se ei lopuksi synnytä savua. Seuraavalla sytytyskerralla leikkaa ensin ylimääräinen langan pituus pois, sytytä ja nauti tunnelmasta!

145g

Lisätietoja
Hinta 16,30 €
Tuotemerkki Joik
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Unscented, Hajusteeton Soijavahakynttilä
Arviosi