Facebook Pixel
Aalloilla Valokuvajuliste 50 x 70 cm

Aalloilla Valokuvajuliste 50 x 70 cm

Aalloilla Valokuvajuliste 50 x 70 cm

39,00 €
SKU
Aalloilla Valokuvajuliste 50 x 70 cm
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.
Aalloilla Valokuvajuliste 50 x 70 cm is available to buy in increments of 1
Aalloilla By Johanna Lehtinen on 50 x 70 cm kokoinen valokuvajuliste, joka on painettu ympäristöystävälliselle 180 grammaiselle mattapaperille. 

VISUAL TALES FROM THE SEA

Taiteilija Johanna Lehtisen mukaan elämässä on tärkeää kulkea aistit avoinna ja arvostaa pieniä asioita. Täydelliseen rentoutumiseen tarvitaan lopulta kovin vähän.
Johanna Lehtistä rauhoittaa meri sen kaikissa olotiloissa. Hän viettää paljon aikaa merellä, kesällä veneillen ja talvella kävellen jäitä pitkin omaan saareen aina kun se on mahdollista. Kun ympärillä aukeaa aava merimaisema, ja aallot lyövät soljuen rantaan, ei voi kuvitella mitään rauhoittavampaa.
Useat Johanna Lehtisen kuvat on otettu perheen rakkaalta saarelta merellä tai aivan sen lähettyviltä. Jokainen kuva on taiteilijalle merkityksellinen – ja niiden takaa löytyy oma tarinansa.
Toivottavasti sinäkin löydät näistä maisemista oman rauhan.
Lisätietoja
Hinta 39,00 €
Tuotemerkki By Johanna Lehtinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aalloilla Valokuvajuliste 50 x 70 cm
Arviosi