Facebook Pixel
ISO-KALLIO hamam-kylpypyyhe 95 x 195 cm, pinkki

ISO-KALLIO hamam-kylpypyyhe 95 x 195 cm, pinkki

ISO-KALLIO hamam-kylpypyyhe 95 x 195 cm, pinkki

Linan Iso-Kallio hamam kylpypyyhe on ihanan iso, 95x195 kokoinen.

30,00 €
SKU
ISO-KALLIO hamam-kylpypyyhe Pinkki
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.
ISO-KALLIO hamam-kylpypyyhe 95 x 195 cm, pinkki is available to buy in increments of 1

Linan Iso-Kallio hamam kylpypyyhe on ihanan iso, 95x195 kokoinen. Kudos on vahvaa ja melko paksua, joten Iso-Kallio toimii erinomaisesti myös torkkupeittona. 

Katso kaikki hamam-pyyhkeet täältä.

Hamam-pyyhkeet yleisesti

Hamam-pyyhkeitä on käytetty turkkilaisissa kylpylöissä jo vuosisatoja. Vihdoin ne ovat rantautuneet myös meille Suomeen tekemään suihku-, sauna- ja kylpyhetkistämme entistä hemmottelevampia!

Hamam-pyyhkeiden valmistus

Tuotteet valmistetaan Turkin maaseudulla pääosin pienten perheyritysten toimesta noudattaen eettisiä ja ekologisia periaatteita. Pyyhkeiden valmistukseen ja tekstiilikudontaan on näissä kylissä pitkät perinteet, mikä takaa tuotteiden äärimmäisen korkean laadun.

Lisätietoja
Hinta 30,00 €
Tuotemerkki Lina
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ISO-KALLIO hamam-kylpypyyhe 95 x 195 cm, pinkki
Arviosi

Hamam-pyyhkeiden pesuohjeet

Suositeltava pesulämpötila on joko 40 tai 60 astetta. Huuhteluainetta voi käyttää, mutta se ei ole välttämätöntä. Kangas pysyy pehmeänä ilmankin.

Pyyhkeet on hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttöä, sillä se parantaa niiden imukykyä. Pintakäsittelyainetta ei ole käytetty.

Pesuohjelmassa voit käyttää normaalia linkousta ja myös kuivata pyyhkeet kuivausrummussa miedolla lämmöllä. Pyyhkeiden hapsut on solmittu käsin kiinni pyyhkeisiin, joten ne saattavat löystyä rummussa pyöriessään. Solmut kannattaa kiristää uudelleen kosteana, jolloin ne pysyvät kuivuttuaan paremmin kiinni. Halutessasi voit myös silittää tai mankeloida pyyhkeet, jolloin niiden pinta tulee paremmin likaa hylkiväksi. 

Materiaali 100% puuvilla.