Facebook Pixel
POUTA Hamam-kylpypyyhe 100 cm x 180 cm, luumu

POUTA Hamam-kylpypyyhe 100 cm x 180 cm, luumu

POUTA Hamam-kylpypyyhe 100 cm x 180 cm, luumu

Pouta-pyyhe on erittäin ohut ja pehmeä valkopohjainen hamam-kylpypyyhe.

22,00 €
SKU
SKU-733-1
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

POUTA HAMAM-KYLPYPYYHE

Pouta-pyyhe on erittäin ohut ja pehmeä valkopohjainen hamam-kylpypyyhe.

Koko 100 x 180 cm. Valmistettu Turkissa.

Katso kaikki hamam-pyyhkeet täältä.

HAMAM-PYYHE YLEISESTI

Hamam-pyyhkeitä on käytetty turkkilaisissa kylpylöissä jo vuosisatoja. Vihdoin ne ovat rantautuneet myös meille Suomeen tekemään suihku-, sauna- ja kylpyhetkistämme entistä hemmottelevampia!

Mikäli et ole tutustunut hamam-pyyhkeisiin aiemmin, blogissamme on sukellettu syvemmälle aiheeseen: Miksi valita Hamam-pyyhe tavallisen frotee-pyyhkeen sijaan?

HAMAM-PYYHKEIDEN VALMISTUS

Tuotteet valmistetaan Turkin maaseudulla pääosin pienten perheyritysten toimesta noudattaen eettisiä ja ekologisia periaatteita. Pyyhkeiden valmistukseen ja tekstiilikudontaan on näissä kylissä pitkät perinteet, mikä takaa tuotteiden äärimmäisen korkean laadun.

Lisätietoja
Hinta 22,00 €
Tuotemerkki Lina
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:POUTA Hamam-kylpypyyhe 100 cm x 180 cm, luumu
Arviosi

HAMAM-PYYHKEIDEN PESUOHJEET

Suositeltava pesulämpötila on joko 40 tai 60 astetta. Huuhteluainetta voi käyttää, mutta se ei ole välttämätöntä. Kangas pysyy pehmeänä ilmankin.

Pyyhkeet on hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttöä, sillä se parantaa niiden imukykyä. Pintakäsittelyainetta ei ole käytetty.

Pesuohjelmassa voit käyttää normaalia linkousta ja myös kuivata pyyhkeet kuivausrummussa miedolla lämmöllä. Pyyhkeiden hapsut on solmittu käsin kiinni pyyhkeisiin, joten ne saattavat löystyä rummussa pyöriessään. Solmut kannattaa kiristää uudelleen kosteana, jolloin ne pysyvät kuivuttuaan paremmin kiinni. Halutessasi voit myös silittää tai mankeloida pyyhkeet, jolloin niiden pinta tulee paremmin likaa hylkiväksi. 

Materiaali 100 % puuvillaa.