Facebook Pixel
RANTA Hamam-käsipyyhe 45 cm x 90 cm, vaaleanharmaa

RANTA Hamam-käsipyyhe 45 cm x 90 cm, vaaleanharmaa

RANTA Hamam-käsipyyhe 45 cm x 90 cm, vaaleanharmaa

RANTA Hamam-käsipyyhe

Hamam-käsipyyhkeet ovat kestäviä, kevyitä ja todella imukykyisiä pikkupyyhkeitä, jota voi käyttää myös peflettinä.

10,00 €
Vain 0 jäljellä
SKU
SKU-719-1
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

RANTA Hamam-käsipyyhe

Hamam-käsipyyhkeet ovat kestäviä, kevyitä ja todella imukykyisiä pikkupyyhkeitä, jota voi käyttää myös peflettinä.

Katso kaikki hamam-pyyhkeet täältä.

Hamam-pyyhe yleisesti

Hamam-pyyhkeitä on käytetty turkkilaisissa kylpylöissä jo vuosisatoja. Vihdoin ne ovat rantautuneet myös meille Suomeen tekemään suihku-, sauna- ja kylpyhetkistämme entistä hemmottelevampia!

Mikäli hamam-pyyhkeet eivät ole entuudestaan tuttuja, blogissamme on sukellettu syvemmälle aiheeseen: Miksi valita Hamam-pyyhe tavallisen frotee-pyyhkeen sijaan?

Hamam-pyyhkeiden valmistus

Tuotteet valmistetaan Turkin maaseudulla pääosin pienten perheyritysten toimesta noudattaen eettisiä ja ekologisia periaatteita. Pyyhkeiden valmistukseen ja tekstiilikudontaan on näissä kylissä pitkät perinteet, mikä takaa tuotteiden äärimmäisen korkean laadun.

Lisätietoja
Hinta 10,00 €
Tuotemerkki Lina
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:RANTA Hamam-käsipyyhe 45 cm x 90 cm, vaaleanharmaa
Arviosi

Hamam-pyyhkeiden pesuohjeet

Suositeltava pesulämpötila on joko 40 tai 60 astetta. Huuhteluainetta voi käyttää, mutta se ei ole välttämätöntä. Kangas pysyy pehmeänä ilmankin.

Vaikka pintakäsittelyainetta ei ole käytetty, pyyhkeet on hyvä pestä ennen ensimmäistä käyttöä, sillä jokainen pesukerta parantaa niiden imukykyä.

Pesuohjelmassa voit käyttää normaalia linkousta ja myös kuivata pyyhkeet kuivausrummussa miedolla lämmöllä. Pyyhkeiden hapsut on solmittu käsin kiinni pyyhkeisiin, joten ne saattavat löystyä rummussa pyöriessään. Solmut kannattaa kiristää uudelleen kosteana, jolloin ne pysyvät kuivuttuaan paremmin kiinni. Halutessasi voit myös silittää tai mankeloida pyyhkeet, jolloin niiden pinta tulee paremmin likaa hylkiväksi. 

Koko: 45x90cm. 100% puuvillaa. Valmistettu Turkissa.