Facebook Pixel
Lash & Brow Enhancing Serum Ripsi- ja kulmakarvaseerumi

Lash & Brow Enhancing Serum Ripsi- ja kulmakarvaseerumi

Lash & Brow Enhancing Serum Ripsi- ja kulmakarvaseerumi

Kosmetiikan kemian asiantuntijoiden kehittämä erityinen Plume Lash and Brow Enhancing Serum pidentää kulmakarvojen ja ripsien karvatuppien elinkaarta ja paksuutta.

109,00 €
SKU
SKU-5086
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Kosmetiikan kemian asiantuntijoiden kehittämä erityinen Plume Lash and Brow Enhancing Serum pidentää kulmakarvojen ja ripsien karvatuppien elinkaarta ja paksuutta. Seerumi parantaa luonnollisin raaka-ainein jo olemassa olevia ripsiä ja kulmakarvoja tehden katseestasi vastustamattoman!

Plumen patentoidulla kasvipohjaisella koostumuksella on kolmivaiheinen vaikutus ripsiin ja kulmakarvoihin:

Kosteutus: ravitsee karvatuppia vahvistaen jokaisen karvan juurta.

Karvan pitkäkestoinen elinkaari: muuttaa karvatupen lepovaiheen pitkäikäiseksi kasvuvaiheeksi

Suojaus: antioksidantit suojelevat hentoja karvoja ympäristöhaitoilta, kuten auringolta

Orgaaninen aloe vera – sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja. Aloe vera tunnetaan sen kosteuttavista, parantavista, antibakteerisista ja sienitauteja torjuvista ominaisuuksistaan.

Orgaaninen risiiniöljy – ravitsee karvatuppia omega-rasvahapoilla, E-vitamiinilla ja proteiineilla. Risiiniöljyllä tiedetään olevan antibakteerisia ja sienitauteja torjuvia ominaisuuksia, jotka suojaavat silmänympärysalueita haitallisilta mikrobeilta ja mahdollisilta tulehduksilta.

E-vitamiini – voimakas antioksidantti ja tehokas kosteuttaja.

Hunajauute – voimakas humektantti. Karvatupissa hunajauute säilyttää kosteuden entistä paremmin. Tunnetaan myös ärsyttämättömistä ja sienitauteja torjuvista ominaisuuksistaan.

Vesikrassi (Nasturtium officinale) ja Intian krassi (Tropaeolum majus) – vesikrassin ja Intian krassin uutteiden on tarkoin tutkittu parantavan karvan keratiinin tuotantoa, joka on avainasemassa karvan vahvistumisessa ja kasvamisessa.

Leskenlehden kukka (Tussilago farfara), siankärsämö (Achillea millefolium) ja kiinapuun kaarnauute.

Sukroosilauraatti – emulgaattori, luonnollisesti tuotettu sokeriruo’osta ja kasviöljystä.

Natriumstearoyylilaktaatti – kasvipohjaisesta steariinihaposta saatava luonnollinen emulgaattori ja maitohapon natriumsuola.Plume Lash & Brow Enhancing Serum Ripsi- ja kulmakarvaseerumi on heti levitettäessä valkoista ja voidemaista, mikä helpottaa tuotteen lisäämistä oikeisiin kohtiin. Kuivuessaan seerumi muuttuu kirkkaaksi.

Voinko käyttää meikkiä, jos olen juuri käyttänyt Plume Lash & Brow Serum Ripsi- ja kulmakarvaseerumia?

-Kyllä. Anna seerumin kuivua täysin ennen ripsivärin tai muiden silmämeikkituotteiden lisäämistä.

Mitä jos Lash & Brow Serum Ripsi- ja kulmakarvaseerumia pääsee vahingossa silmään?

-Huuhtele silmä huolellisesti vedellä. Jos silmässä tuntuu ärsytystä tai epämiellyttävää tunnetta, jatka huuhtelua siihen asti, että tunne poistuu.

5 ml

Lisätietoja
Hinta 109,00 €
Tuotemerkki Plume Science
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lash & Brow Enhancing Serum Ripsi- ja kulmakarvaseerumi
Arviosi

Käytä Plume Lash & Brow Enhancing Serum Ripsi- ja kulmakarvaseerumia ennen nukkumaanmenoa (ja/tai aamuisin) levittämällä seerumia eyelinerin tavoin suoraan puhdistettujen ripsien tyveen. Käytä 6-8 viikkoa parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamiseksi.

Ainesosat: Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Organic Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Tussilago Farfara (Coltsfoot) Flower Extract, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Cinchona Succirubra (Peruvian Bark) Bark Extract, Aqua (Water), Carya Ovata (Hickory) Bark Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Glycerin, Prunus Amygdalus (Almond) Oil, Sucrose Laurate, Sodium Stearoyl Lactylate, Nasturtium Officinale (Watercress) Extract, Tropaeolium Majus (Indian Cress) Extract, Mel (Honey) Extract, Xanthan Gum, Coleus Forskohlii (Indian Coleus) Root Oil.

Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, ftalaatteja, hormoneja, prostaglandiineja, keinotekoisia hajusteita tai värejä, gluteenia tai myrkyllisiä ainesosia